Τον Πλατανιά από τον ΠΑΣ προτίμησε ο Γιάννης Τάτσης

on .

TATSHS GIANNHS

• Μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Τάτση για τον Πλατανιά και όπως όλα δείχνουν ότι ο διακαής πόθος των φίλων του ΠΑΣ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Ηπειρωτών θα μείνει και τη νέα χρονιά στην Κρήτη.
Ο 47χρονος Γιαννιώτης τεχνικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Πλατανιά Μανώλη Μαθιουλάκη και ουσιαστικά έδωσαν τα χέρια για να συνέχιση της συνεργασίας τους. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο ΠΑΣ πρέπει να στραφεί σε άλλες λύσεις και πλέον οι αξιόπιστες επιλογές από την ελληνική αγορά μειώνονται σημαντικά.

Πρωταθλητής μέσω play off στην Super League
Την επιστροφή των play offs και μάλιστα την ανάδειξη και του πρωταθλητή μέσω αυτών αποφάσισε το χτεσινό συμβούλιο της Super League 1.
Το ΔΣ του συνεταιρισμού αποφάσισε ομόφωνα την επαφορά της διαδικασίας των play offs, με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά μέσω των play off θα προκύψει και ο πρωταθλητής. Στα play offs θα συμμετέχουν οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 1 ως 6, πράγμα που σημαίνει πως πέρα από τον πρωταθλητή θα προκύπτουν από αυτά και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.
Αντίστοιχα, από τις θέσεις 7 έως 14 θα υπάρχει η διαδικασία των play outs για την αποφυγή των θέσεων του υποβιβασμού. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όλες οι ομάδες θα συμμετέχουν σε διαδικασίες είτε play off είτε play out και δεν θα υπάρχει τίποτα καθορισμένο με τη λήξη της κανονικής περιόδου. Μάλιστα, στο τραπέζι έπεσε προς ψήφιση και η πρόταση του προέδρου της Λίγκας, Μηνά Λυσάνδρου, για διεξαγωγή ενδιάμεσου γύρου, τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, ωστόσο δεν προχώρησε και οι ομάδες επέλεξαν τις διαδικασίες των play offs και play out.