Δημ. Χαρίσης – Π. Γεωργογιάννης δίνουν τη… μάχη του «Hellas rally»

on .

MHXANES

• Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Καρπενήσι το «Hellas Rally 2019», η κορυφαία διοργάνωση του off-road μηχανοκίνητου αθλητισμού για τη χώρα μας, στην οποία λαμβάνουν μέρος φέτος περίπου 290 αθλητές.
Ανάμεσά τους και δύο Γιαννιώτες αναβάτες, λάτρεις της μοτοσυκλέτας, που τα τελευταία χρόνια συμμετέχουν με επιτυχία στους πιο απαιτητικούς αγώνες του είδους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο λόγος για τους Δημήτρη Χαρίση και Πάνο Γεωργογιάννη, οι οποίοι τη δεύτερη ημέρα του «Hellas Rally» συμπλήρωσαν 300 χιλιόμετρα διαδρομής, έχοντας οδηγήσει συνολικά εννέα ώρες με τις μοτοσικλέτες τους στις απότομες πλαγιές των βουνών του Καρπενησίου. Στη γενική κατάταξη ο Δημ. Χαρίσης ήταν 70ος και ο Π. Γεωργογιάννης 71ος.
Οι δύο Γιαννιώτες αναβάτες ασχολούνται εδώ και 15 χρόνια με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό συμμετέχοντας σε περιφερειακά και εθνικά πρωταθλήματα Enduro. Πέρυσι έλαβαν μέρος στην 14η έκδοση του Moto Rally Albania καταφέρνοντας να τερματίσουν στην πρώτη πενηντάδα. Μεγάλος τους στόχος είναι η συμμετοχή σε έναν αγώνα στην Αφρική, σε Extreme Rally Raid όπως το Marocco Desert Challenge, το Africa Eco Race και το Tuareg Rallye.