Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

on .

KOUTSELIO ANATOLH

Κουτσελιό-Ανατολή 0-8
• Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε μια επιτυχημένη χρονιά η πρωταθλήτρια της Α’ κατηγορίας ομάδα της Ανατολής επικρατώντας 0-8 του Κουτσελιού ξεπερνώντας το φράγμα των 100 γκολ έχοντας την καλύτερη επίθεση και άμυνα στην κατηγορία.
Από την άλλη πλευρά το Κουτσελιό με αυτή την ήττα επιστρέφει στη Β’ κατηγορία ωστόσο θα πρέπει όλοι εκεί να δουν τι έφταιξε φέτος, να κάνουν την αυτοκριτική τους ώστε να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη τη νέα χρόνια.
Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική αφού ήταν ένας συνεχής επιθετικός μονόλογος για τους φιλοξενούμενους.
Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Ανατολή μόλις στο 1’ ο Θανάσης εκτέλεσε κόρνερ και ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά έκανε το 0-1.
Στο 5’ και στο 10’ οι Θανάσης και Σκανδάλης έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματα της ομάδας τους.
Το 0-2 έγινε στο 19’ με δυνατό σουτ του Σκανδάλη.
Σουτ του Κατσίφα στο 30’ η μπάλα λίγο άουτ.
Στο 33’ ο Θανάσης έκανε τη σέντρα, ο Σκανδάλης σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ.
Σουτ του Θανάση στο 38’ η μπάλα άουτ.
Ο Φωλίνας στο 42’ με σουτ έκανε το 0-3.
Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 59’ ο Σκανδάλης βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Θανάση και αυτός «κρέμασε» τον Γιαμβριά κάνοντας το 0-4.
Ο ίδιος παίκτης στο 64’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-5.
Το 0-6 έγινε στο 67’΄από τον Φωλίνα.
Στο 72’ ο Φίλιος με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 0-7.
Το τελικό 0-8 διαμόρφωσε στο 84’ ο Δήμος με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.
Διαιτησία: Τασιούλας (Διαμάντης-Καρβούνης).
Κουτσελιό: Γιαμβριάς, Δάσκαλος, Κακαράντζας, Τσέλλιος (60’ Μπαλαούρας), Κρανάς, Αναγνωστόπουλος, Ντούτσης, Θανάσης, Αλεξίου, Δημητρίου, Γκεσούλης.
Ανατολή: Διαμάντης, Γκούμας Κ., Φίλιος, Μιχαηλίδης, Νεφρός, Κλιτσινάρης (65’ Μπίζιος), Σκανδάλης, Γκούμας Ι., Θανάσης (65’ Τζίμας), Κατσίφας, Φωλίνας (67’ Δήμος).
* * *

MIKRASIATES KONITSA

Μικρασιάτες-Κόνιτσα 0-2

• Την πρωτιά στην ειδική βαθμολογία των play out θα έχει η Πίνδος Κόνιτσας που επικράτησε με 0-2 της Α.Ε.Μ. στο «Αγιά Σοφιά» και έφτασε τους 35 βαθμούς υπερτερώντας του Νησιού στην ισοβαθμία.
Οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη κυκλοφορία στο πρώτο ημίχρονο και απείλησαν με τους Ανανιάδη και Δάσκαλο με τον δεύτερο να χάνει σπουδαία ευκαιρία στο 24΄ να ανοίξει το σκορ όταν ο Χατζηρουμπής απεσόβησε τον κίνδυνο.
Στην επανάληψη όμως οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν πιο πεισμωμένοι και ξεκίνησαν απειλητικά στο 49΄ με τον Ράγγα να χάνει καλή ευκαιρία.
Στο 52΄ ο Χαλούλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Κίτσος με κεφαλιά από κοντά διαμόρφωσε το 0-1, ενώ δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Κιτσος με σουτ έκανε το 0-2.
Από εκεί και μετά χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες για την ομάδα του Κώστα Τσαλιαμάνη με τους Δημόπουλο και Πούλιο ενώ η καλύτερη ήταν στο 77΄ με τον Γαλανό να μην μπορεί να νικήσει από κοντά τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Διαιτησία: Ντάρας (Αλεξίου, Γεωργίου Β.)
Α.Ε.Μ.: Πατερέλης, Παππάς, Νάκος, Ναυρόζογλου Α., Δρόσος, Μπαλαντάνης Κ., Μαυρίδης, Ανανιάδης, Τότσικας, Ναβρούζογλου, Δάσκαλος
Κόνιτσα: Χατζηρούμπης, Βλάχος, Ρούστα, Μήτσος, Σπανός Α., Ράγγας, Κίτσος, Χαλούλος (90΄Μάντης), Πούλιος (87΄Διαμάντης), Δημόπουλος, Τσαλιαμάνης (63΄Γαλανός).
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΓΚΑΣ
* * *

NHSI KRAPSI

Νησί-Κράψη 2-1

• Στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος της Α ερασιτεχνικής κατηγορίας, ο Αετός Νήσου επικράτησε με 2-1 του ΠΑΣ Κράψης, κι έτσι θα δώσει την μάχη του για παραμονή στην κατηγορία, μέσα από τους ειδικούς αγώνες μπαράζ, έχοντας έναν βαθμό, καθώς τερμάτισε στην δωδέκατη θέση (δεύτερη θέση της ζώνης των play out), ισοβαθμώντας με την Κόνιτσα, η οποία όμως τον είχε στην ισοβαθμία.
Αγωνιστικά, όλα συνέβησαν στο πρώτο ημίχρονο, εκεί όπου οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά, ενώ και η Κράψη πίεσε και έδειξε πως δεν τερμάτισε τυχαία τόσο ψηλά στην βαθμολογία την φετινή χρονιά, έχοντας μια σταθερή πορεία, διαφορετική από τις προηγούμενες σεζόν.
Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς για τον Αετό, μόλις στο 6΄, με τον Γκόντζο από κοντά να βρίσκει δίχτυα και να γράφει το 1-0.
Νωρίς νωρίς και το δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους, στο 11΄αυτή την φορά με το σουτ του Πολύζου μέσα από την μεγάλη περιοχή.
Πριν καλά καλά φτάσουμε στα μισά του πρώτου μέρους, σημειώθηκε ακόμη ένα γκολ, αυτή την φορά για λογαριασμό των φιλοξενούμενων, όταν στο 20΄ από το χτύπημα φαουλ του Σταμούλη έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Στογιάννης άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του συμπαίκτη του, Τσαμητρόπουλου, μειώνοντας και διαμορφώνοντας, όπως αποδείχθηκε το τελικό 2-1.
Ο φρενήρης ρυθμός αμφότερων των ομάδων, συνεχίστηκε, και στο 21΄ ο Σταμούλης προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα, με το δυνατό του σουτ όμως, να αποκρούεται από τον Τσαμητρόπουλο, ενώ στο 21΄ο Κατσούδας στόχευσε το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.
Λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, και συγκεκριμένα στο 36΄, ο Φαρμάκης εκτέλεσε το κόρνερ οι παίκτες του Νησιού απομάκρυναν την μπάλα και στην επαναφορά ο Κατσούδας με την μια έκανε το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα αουτ.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε αισθητά και οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες και ως επί το πλείστον ανήκαν στους γηπεδούχους.
Στο 62΄ από την εκτέλεση κόρνερ του Πολύζου, ο Γκόντζος πήρε την κεφαλιά, με τον Σταυρόπουλο να μπλοκάρει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.
Στο 68΄ο Μπίλης είδε ωραία τον Λούντζη, έκανε την σέντρα, με τον δεύτερο να μην προλαβαίνει την μπάλα, σπαταλώντας μια μεγάλη ευκαιρία.
Τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι, το σουτ του Τζιμογιάννη, το οποίο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Σταυρόπουλου.
Διαιτησία: Μπόσιας (Αγόρας – Γκέλης)
Αετός Νήσου (Αποστόλης Τόλης): Τσαμητρόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Κονδύλης, Κοτσίνας, Κάτσενος (65΄ Λούντζης), Στογιάννης, Πολύζος, Μάτσιας Χ. (81΄ Χήκας), Πρέντζας (69΄Τζιμογιάννης), Μπίλης, Γκόντζος.
ΠΑΣ Κράψης (Χρήστος Αγγέλης): Σταυρόπουλος, Σταματίου, Καρατζιάς, Φαρμάκης, Σταμούλης, Μουζακίτης, Αλεξίου, Κατσούδας, Σήτος, Βυζάς, Λάππας (65΄Ζαμπέτας).
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΙΩΛΟΥ
* * *

Αγροτικός-Ζωοδόχος 3-2

Σε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά το ενδιαφέρον ήταν μονόπλευρο, αφού κίνητρο για το τρίποντο είχε μόνο η Ζωοδόχος κι αυτή μόνο σε περίπτωση που νικούσε το Κουτσελιό την Ανατολή, ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά κατάφερε τελικά και πήρε τη νίκη.
Η Ζωοδόχος κατάφερε στο 36' να προηγηθεί όταν μετά από μία σέντρα του Σιώτα από δεξιά, ο Αναστασιάδης έκανε ένα σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαδιώτη.
Κι ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε πολλές μεγάλες φάσεις, η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και στο 39' ο Ορφανός ανατράπηκε από αντίπαλο αμυντικό εντός της μεγάλης περιοχής με τον διαιτητή Σιαμέτη να υποδεικνύει πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Ηλιόπουλος και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να φέρει το ματς στα ίσα και να στείλει τελικά τις ομάδες στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1.
Ο Αγροτικός Αστέρας κατάφερε στο 51' να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ χάρη στο πλασέ του Παπαρούνα από το ύψος της μικρής περιοχής.
Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 55', ο Σιώτας έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στη περιοχή του Παπαδιώτη κοντρόλαρε ωραία, σούταρε στην δεξιά του γωνία και τον νίκησε για να φέρει αυτή τη φορά αυτός το ματς στα ίσα.
Στο 65' σε μια περίεργη φάση η μπάλα χτύπησε αρχικά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μπάτζιου από το σουτ του Ορφανού, με τον Παπαρούνα να παίρνει το ριμπάουντ και να τη στέλνει στα δίχτυα για το 3-2.
Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά: Παπαδιώτης, Ηλίας, Τσόκρης, Ταΐρης, Ζότα, Φαρμάκης, Ηλιόπουλος (79’ Τάσσος), Γκόνης (63' Παππάς), Παπαρούνας (84’ Κατσάμπας), Ορφα νός, Μπενέκος (70' Καράβας).
Ζωοδόχος: Μπάτζιος, Τσίντας, Τσίος, Βλάχος (79’ Ισέρης), Καρβούνης, Ρούσης, Ανδρέου (70’ Τσολάκος), Ντόντης, Σιώτας, Αναστασιάδης, Καμπέρης (74’ Ζώης).
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΤΑΛΗΣ
* * *
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Πράμαντα – Μουσιωτίτσα 3-0
Μικρασιάτες – Κόνιτσα 0-2
Νησί – Κράψη 2–1
Θύελλα Ελεούσας – Πέραμα 1-1
Καστρίτσα – Χουλιαράδες 0-1
Κουτσελιό – Ανατολή 0-8
Μέτσοβο – Θύελλα Κατσικάς 2-2
Αγρ. Αστ. Άνω Καλαμά - Ζωοδόχος 3-2

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Ανατολή 76 102-15
2.Αγρ. Αστέρας Άνω Καλαμά 65 78-38
3.Χουλιαράδες 61 57-25
4.ΠΑΣ Κράψης 58 58-33
5.Θύελλα Ελεούσας 58 58-29
6.Θύελλα Κατσικάς 58 53-29
7.Μικρασιάτες 49 42-44
8.Καστρίτσα 41 52-39
9.Μέτσοβο 41 51-62
10.Πέραμα 40 40-44
11.Πίνδος Κόνιτσας 35 32-39
12.Αετός Νήσου 35 38-50
13.Ζωοδόχος 24 28-49
14.Κουτσελιό 23 22-74
15.Πράμαντα 11 24-77
16.Μουσιωτίτσα -9 5-93