Σήμερα η τελευταία προπόνηση του ΠΑΣ

on .

PAS

• Σε χαλαρούς ρυθμούς ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί το πρώτο στάδιο προετοιμασίας των παικτών του Γιάννη Πετράκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Ο κ. Πετράκης και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για την Δευτέρα του Πάσχα, όπου θα μπουν στην τελική ευθεία για τον αγώνα της 5ης Μαΐου.
Οι Ηπειρώτες, αν και βρίσκονται με την «θηλιά στο λαιμό» είναι υποχρεωμένοι να διεκδικήσουν μέχρις εσχάτων τη νίκη την μεθεπόμενη Κυριακή απέναντι στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και να «προσεύχονται» για ήττα του ΟΦΗ στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο. Σε αυτό το σενάριο ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παίξει μπαράζ με τον δεύτερο στη βαθμολογία της Football League… Βέβαια, ας μην ξεχνάμε, ότι η πολυθρύλητη αναδιάρθρωση δεν έχει ψηφιστεί ακόμη από την ελληνική Βουλή, οπότε ακόμα όλα είναι ανοιχτά.

«Δικέφαλος» τελικός
Χθες οριστικοποιήθηκε και το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος μετά και τους επαναληπτικούς αγώνες. Ο προσεχής αντίπαλος του ΠΑΣ Γιάννινα και ήδη πρωταθλητής ΠΑΟΚ, έφερε 0-0 στην Τρίπολη με τον Αστέρα και με «προίκα» το 2-0 του πρώτου αγώνα «έκλεισε» θέση στον τελικό. Οι Αρκάδες βέβαια, έχουν παράπονα από την διαιτησία του Ευαγγέλου ο οποίος σε δυο «κομβικές» φάσεις, στη μία ακύρωσε κανονικό γκολ και στην άλλη δεν έδωσε πέναλτι-μαρς.
Στον έτερο ημιτελικό, η ΑΕΚ δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα νικώντας εύκολα την ομάδα-έκπληξη του θεσμού Λαμία με το ευρύ 0-4.
Οι δυο «δικέφαλοι» θα συναντηθούν στις 11 Μαΐου σε μια επανάληψη του περσινού τελικού, όπου ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει της ΑΕΚ με 2-0.

Αλλαγές στο πρόγραμμα
Δύο αλλαγές υπήρξαν στο πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής της Superleague. Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό, αντί για 19:00, θα διεξαχθεί στις 16:00. Η συγκεκριμένη αλλαγή έγινε για τηλεοπτικούς λόγους, αλλά κι επειδή ούτε ο Παναθηναϊκός αλλά ούτε και η ομάδα του Αγρινίου έχουν κάποιο βαθμολογικό κίνητρο.
Το παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης με τη Λαμία, το οποίο είναι επίσης βαθμολογικά αδιάφορο, θα διεξαχθεί το Σάββατο (4/5) στις 19:00.