Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι για την Κ 17

on .

K17 22 04 2019

• Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΣ να περάσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τον τελικό του Final-4 της Κ 17 που διεξάγεται στο γήπεδο του Παναιτωλικού.
Ο Ολυμπιακός είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο όπου κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να πετύχει δύο γκολ που προήλθαν όμως από λάθη στην άμυνα του ΠΑΣ.
Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ προσπάθησε να βγει από το καβούκι του και τα κατάφερε αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Ολυμπιακού.
Μπορεί ο ΠΑΣ να μην πέρασε στον τελικό αλλά αυτά τα παιδιά αξίζουν πολλά μπράβο για την μεγάλη τους προσπάθεια και θα είναι κρίμα αν υποβιβαστεί η ανδρική ομάδα να χαθούν.
Οι παίκτες του Νίκου Μπαδήμα μπήκαν με αρκετό άγχος στο παιχνίδι έχοντας απέναντι τους έναν πολύ καλό Ολυμπιακό κυρίως στο πρώτο μέρος.
Το σκορ για την ομάδα του Πειραιά άνοιξε στο 20’ όταν ο Ντόντης ανέτρεψε τον Σουρλή με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Γούλας με τον Βακαλόπουλο να αποκρούει, αλλά ο Γούλας πήρε το «ριμπάουντ» και με κεφαλιά έκανε το 1-0.
Ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματά του στο 25’ με τον Σουρλή να εκμεταλλεύεται λάθος στην άμυνα του ΠΑΣ και με πλασέ έκανε το 2-0.
Ολυμπιακός (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Τζολάκης, Τσαβός, Κεραμίδας, Ασλανίδης, Κατσογιάννης, Γούλας (81’ Σταμούλης), Κατσαβάκης (85’ Παπαδόπουλος), Σαπουντζής (68’ Γεωργακόπουλος), Σουρλής, Ντότης (75’ Μούκα), Αρσενίδης (59’ Λιάτσος).
ΠΑΣ Γιάννινα (Νίκος Μπαδήμας): Βακαλόπουλος, Μάκης, Πόγιας (86’ Κυρτζόγλου), Ντούκας, Ντόντης (90’Πεπόνης), Παππάς (59’ Πλατιάς), Κλεισούρας (69’ Περβανάς), Γροσδάνης, Δημητρέλλος, Ζώνιος (46’ Λάμα), Λώλης.