Παρά την ήττα, κρατάει στα χέρια της την παραμονή…

on .

PERAMA GYANIKES

Εντός έδρας ήττα με σκορ 1-2 γνώρισε η Προοδευτική Περάματος από τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής γυναικών. Η γιαννιώτικη ομάδα, πάντως, εξακολουθεί να κρατάει την τύχη στα χέρια της μετά την ισοπαλία (1-1) της Αγ. Παρασκευής στη Γλυφάδα και τα πάντα αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία θα κριθούν στις τελευταίες δύο στροφές του πρωταθλήματος.

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, οι δύσκολες καιρικές συνθήκες με κύριο χαρακτηριστικό τις έντονες βροχοπτώσεις που επικρατούσαν από το πρωί στο λεκανοπέδιο δυσκόλεψαν αρκετά τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστριών.
Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, ο Ατρόμητος έκανε απειλητική την παρουσία του μόλις στο 5’, όταν η Σάλκουνιτς σούταρε από θέση πλάγια αριστερά και η Συμεωνίδη με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα. Η ομάδα του Περιστερίου, ωστόσο, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 17’, όταν η Ντούσια εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και η Παπαθεοδώρου με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή νίκησε τη Συμεωνίδη για το 0-1. Η Προοδευτική προσπάθησε να αντιδράσει, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και στο 25’ απείλησε, το σουτ της Μπάσκα όμως μέσα από την περιοχή κατέληξε στην αγκαλιά της Γιαννακούλη.
Στο β’ ημίχρονο η Προοδευτική ανέβασε κι άλλο την απόδοσή της προσπαθώντας να φτάσει στην ισοφάριση και παραλίγο να το πετύχει στο 61’, το πλασέ όμως της Ράπτη μέσα από την περιοχή δε βρήκε στόχο. Ό,τι δεν κατάφερε η Ράπτη, το πέτυχε τρία λεπτά αργότερα η Σκούρου, η οποία έγινε αποδέκτρια της μπάλας μέσα στην περιοχή έπειτα από εξαιρετική συνεργασία Σιούλα-Ράπτη και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1. Πριν καν κοπάσουν, όμως, οι πανηγυρισμοί, ο Ατρόμητος ανέκτησε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ ένα λεπτό αργότερα, όταν η Σάλκουλιτς μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Περάματος έστρωσε στην αμαρκάριστη Βλασσοπούλου και αυτή με δυνατό δεξί σουτ έκανε το 1-2.
Διαιτησία: Κωστούλας (Παπαδημητρίου-Νούσιας)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Α. Κοζανίτης): Συμεωνίδη, Γιωτίτσα, Αρσένη (69’ Μήτττα), Νικοπούλου, Πελεκούδα, Μιχαηλίδου (46’ Σκούρου), Κούκα, Ντόκου, Ράπτη, Σιούλα, Μπάσκα (90’ Ντόβα)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κ. Κοντομίχη): Γιαννακούλη, Συρμή, Στεροπούλου, Αργυριάδη, Κισμπάρδη, Βλασσοπούλου, Κριεζή (86’ Κατσάνου), Φυτίλη (67’ Γατούδη), Σάλκουνιτς, Παπαθεοδώρου (88’ Παθιακάκη), Ντούσια (67’ Καλλή).