Να γεμίσει την Κυριακή το Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων

on .

PAS FASH 11 4 19

• Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της κρίσιμης κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Ζωσιμάδες», η οποία έχει χαρακτηριστεί και ως ο αγώνας της χρονιάς για τους Ηπειρώτες στη μάχη που δίνουν για την παραμονή στην Super League.
Οι παίκτες της ομάδας της Ηπείρου έχουν αντιληφθεί την σπουδαιότητα του συγκεκριμένου αγώνα και με τη βοήθεια του κόσμου θα προσπαθήσουν να φτάσουν στη νίκη. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Πετράκης είναι γνωστά αφού θα απουσιάσουν οι τραυματίες Σιόντης, Ξύδας και Λίλα, καθώς και ο τιμωρημένος Τζημόπουλος. Η χτεσινή προπόνηση περιελάμβανε αρκετή δουλειά πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει ο ΠΑΣ στο παιχνίδι με τον Αστέρα με τους παίκτες του Γιάννη Πετράκη να ακολουθούν τις εντολές του Ρεθυμνιώτη τεχνικού. Κανονικά συμμετείχε στο πρόγραμμα ο Αλέξανδρος Νικολιάς ο οποίος φόρεσε την ειδική μάσκα στο πρόσωπο λόγω του χτυπήματος που δέχτηκε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Στηρίζει ΠΑΣ η ΕΠΣΗΠ
Η κρισιμότητα του αγώνα του ΠΑΣ με τον Αστέρα Τρίπολης έφερε την μετάθεση της ώρας έναρξης των αγώνων του ερασιτεχνικού την Κυριακή 14 Απριλίου από τις 17:00 στις 16:00, ενώ η ΕΠΣΗΠ κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό των παικτών του Γιάννη Πετράκη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η ΕΠΣ Ηπείρου στηρίζει την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 και θέλει να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο των Ιωαννίνων να αγκαλιάσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας και να παρακολουθήσει τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης (Κυριακή, 14/04, 19:00) στο Ε.Σ.Ι. "Οι Ζωσιμάδες". Φίλαθλοι και ποδοσφαιριστές πρέπει να γίνουν ένα και να δώσουν το μήνυμα που πρέπει. Ο ΠΑΣ πρέπει και του αξίζει να αγωνίζεται στη Super League. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο πλευρό της ομάδας μας, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο Ζωσιμάδες».

Και οι βετεράνοι του ΠΑΣ
Κάλεσμα στους φιλάθλους να γεμίσουν το γήπεδο την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης απευθύνουν με ανακοίνωση τους και οι βετεράνοι του ΠΑΣ τονίζοντας ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Αναλυτικά η ανακοίνωση-κάλεσμα: «Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα θέλουν να σταθούν στο πλευρό της ομάδας μας στον δύσκολο αγώνα της Κυριακής με την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης στα Γιάννενα και καλούν τους Γιαννιώτες φιλάθλους να βρεθούν δίπλα της,γεμίζοντας το Ζωσιμάδες και υποστηρίζοντας την μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα με μόνο γνώμονα την επίτευξη της νίκης μιας και αυτή θα μας δώσει πλεονεκτήματα στην υπόθεση παραμονής της αγαπημένης μας ομάδας στη Super League. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε όπως έχουμε δείξει και στο παρελθόν».