Ένα παιχνίδι - μια κατηγορία παίζει την Κυριακή ο ΠΑΣ

on .

PAS PROPONHSH 10 4 19

• Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το κυριακάτικο (14/04, 7:00 μ.μ.) παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, το οποίο ακόμα και επίσημα χαρακτηρίζεται πλέον ως το σημαντικότερο της χρονιάς.
Τα προβλήματα δεν λείπουν φυσικά ούτε αυτή τη φορά καθώς ο Ξύδας υπέστη τράβηγμα και τέθηκε νοκ άουτ, μαζί φυσικά με τους Λίλα και Σιόντη, για τους οποίους η χρονιά ολοκληρώθηκε μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις που υποβλήθηκαν. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νικολιάς, ο οποίος δέχτηκε χτύπημα στη μύτη και το πρόσωπο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί μετά το παιχνίδι σε νοσοκομείο του Ηρακλείου. Το πιθανότερο για τον Νικολιά είναι να παίξει με ειδική προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο, περίπου σαν αυτή που αγωνίζεται ο Ινσούα του Παναθηναϊκού. Απών από τη μάχη κόντρα στους Αρκάδες θα είναι και ο Θέμης Τζημόπουλος, ο οποίος έχει δηλωθεί εδώ και καιρό να εκτίσει σε αυτό το ματς την δεύτερη από τις δύο αγωνιστικές τιμωρίας του για τη συμπλήρωση 7 κίτρινων καρτών.
Αντίθετα, σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης έχουν επιστρέψει οι Νεόφυτος Μιχαήλ και Λέο και αμφότεροι διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα της Κυριακής. Το πρόγραμμα της χτεσινής προπόνησης περιελάμβανε επιθετική τακτική σε υποομάδες στο γήπεδο σε συνδυασμό με ασκήσεις ταχύτητας και μεταφοράς μπάλας. Στη συνέχεια έγινε εσωτερικό οικογενειακό διπλό με τον Γιάννη Πετράκη να αρχίζει να καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει Αστέρα Τρίπολης. Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν αλλαγές στα πρόσωπα σε σχέση με το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.
Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 11:00 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής.

Διαιτητής ο Παπαδόπουλος
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος από τη Μακεδονία ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή.
Βοηθοί του Παπαδόπουλου θα είναι οι Λάζαρος Δημητριάδης και Πέτρος Πάτρας από τη Μακεδονία, ενώ τέταρτος θα είναι ο Αθανάσιος Τζήλος από τη Λάρισα, ο διαιτητής που πρόσφατα δέχτηκε δολοφονική επίθεση έξω από το σπίτι του. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Βασίλειος Τεροβίτσας από την Αιτωλοακαρνανία.

Εισιτήρια με 5 και 10 ευρώ
Στην κυκλοφορία και τη διάθεση των φιλάθλων τέθηκαν από χτες τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα του ΠΑΣ με τον Αστέρα Τρίπολης, με τις τιμές να διαμορφώνονται 5 και 10 ευρώ.
Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα συνοδεύεται με ένα ενωτικό μήνυμα και ένα κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας καθώς αναφέρει πως:
«Όλη η χρονιά και οι προσπάθειες της ομάδας μας καταλήγουν σε αυτό το σημαντικό εντός έδρας match στο Ζωσιμάδες. Όλοι μαζί πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα μας να συνεχίσει την πορεία της στη Super League.
Φίλαθλοι και ποδοσφαιριστές πρέπει να γίνουν ένα και να δώσουν το μήνυμα που πρέπει. Ο ΠΑΣ πρέπει και του αξίζει να αγωνίζεται στη Super League.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο πλευρό της ομάδας μας, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ. ΠΑΣ στα ΕΥΚΟΛΑ, ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ στα ΔΥΣΚΟΛΑ».