Πήρε το ντέρμπι παραμονής το Πέραμα, 1-2 στην Αγία Παρασκευή

on .

PERAMA

• Η Προοδευτική Περάματος ήταν η μεγάλη νικήτρια του χτεσινού ντέρμπι με την Αγία Παρασκευή, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής γυναικών. Η γιαννιώτικη ομάδα επικράτησε έπειτα από σπουδαία εμφάνιση με σκορ 1-2 αποκτώντας προβάδισμα στη μάχη της παραμονής.
Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, η Προοδευτική μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί στο 22', όταν η Σκούρου εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και η Νικοπούλου που είχε προωθηθεί με κοντινή προβολή έκανε το 0-1. Η Αγία Παρασκευή αντέδρασε κι έφτασε στην ισοφάριση στο 37’ με την Παρμαξή που εκμεταλλεύτηκε λάθος συνεννόηση στην άμυνα της Προοδευτικής και με κοντινή προβολή έκανε το 1-1.
Στο β’ ημίχρονο η ομάδα του Αντώνη Κοζανίτη μπήκε αποφασισμένη να ανακτήσει το προβάδισμα και τα κατάφερε στο 64’, όταν η Νικοπούλου έβγαλε μπαλιά στον κενό χώρο, η Ράπτη έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με διπλή προσπάθεια νίκησε τη Δασκαλοπούλου για το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.
Προοδευτική Περάματος (Α. Κοζανίτης): Συμεωνίδη, Γιωτίτσα, Αρσένη, Νικοπούλου, Παπαδημητρίου, Μιχαηλίδου (60’ Τσιούρη), Κούκα, Σκούρου (73’ Μήτα), Ράπτη (85’ Νικολάου), Πελεκούδα, Μπάσκα (87’ Ντόβα).
Αγία Παρασκευή (Γ. Γιαννόγλου / Α.Σκήπος): Δασκαλοπούλου, Γατή, Μπριασούλη, Μπάδα, Βιτούλα, Πέιου, Μιχαλοπούλου, Παρμαξή (78’ Τζίτζικα), Πρίφτη (77' Τασιοπούλου), Καμαριανού, Παπαμήτρου (66' Μαϊδιώτη).