Κ17: ΠΑΣ - Λάρισα 8-1

on .

K17 PAS LARISA 7 4 19

Εύκολα η Κ17 του ΠΑΣ ξεπέρασε το εμπόδιο της Λάρισας επικρατώντας 8-1 και τώρα θα πάει την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα θέλει μόνο να μην χάσει για να πάρει τη δεύτερη θέση όπου οδηγεί στο Final Four.
Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική αφού ο ΠΑΣ ήταν η ομάδα που κυριάρχησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Στο 10’ ο Λώλης έκανε το σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας η μπάλα έφτασε στον Γροσδάνη που σε κενή εστία την έστειλε άουτ.
Σουτ του Δημητρέλου στο 17’ η μπάλα λίγο άουτ.
Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στο 21’ όταν ο Πλατιάς έκανε τη σέντρα και ο Δημητρέλος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας τα 1-0.
Στο 38’ εκτέλεση κόρνερ του Λώλη κεφαλιά του Ντόντη η μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα.
Το 3-0 έγινε στο 40’ με τον Δημητρέλο να στρώνει τα μπάλα στο Γροσδάνη και αυτός με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.
Σέντρα του Περβανά στο 52’ πλασέ του Πλακιά απέκρουσε τη μπάλα ο Μπεκέτσι.
Γκολ για τον ΠΑΣ στο 53’ κόρνερ του Μάκη ο Ντόντης στο δεύτερο δοκάρι γύρισε με κεφαλιά στον Δημητρέλο που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και ο Ντούκας από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 60’ ο Λέκκας έδωσε την πάσα στον Γροσδάνη αυτός έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα να αποκρούει τη μπάλα.
Η Λάρισα μείωσε σε 4-1 στο 61’ με τον Κερίμι.
Ο ΠΑΣ στο 64’ με τον Γροσδάνη έκανε το 5-1.
Μεγάλη ευκαιρία για τη Λάρισα στο 69’ με τον Κερίμι να βγαίνει απέναντι από τον Κουκουλάρη να κάνει το πλασέ με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ να αποκρούει τη μπάλα και να βγαίνει στην αντεπίθεση ο ΠΑΣ η μπάλα έφτασε στον Γροσδάνη που χωρίς δυσκολία έκανε το πλασέ κάνοντας το 6-1 για τον ΠΑΣ.
Στο 86’ ο Κυρτζόγλου με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Λέκκα και αυτός με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 7-1.
Το τελικό 8-1 διαμορφώθηκε στο 91’ με τον Κουλούρη να εκτελεί κόρνερ και τον Λάμα με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
Διαιτησία: Τζόβας (Αγόρας-Γεωργίου).
ΠΑΣ Γιάννινα: Κουκουλάρης, Μάκης (70’ Κουλούρης), Περβανάς, Τσιούτσιος (46’ Ντούκας), Ντόντης, Παππάς, Λάμα, Γροσδάνης, Δημητρέλος (64’ Φερεντίνος), Πλατιάς (59’ Κυρτζόγλου), Λώλης (54’Λέκκας).
Λάρισα: Βασιλάκος (46’ Μπεκέτσι), Μπουζούκης, Ελέζη, Αετόπουλος, Χατζής, Τσατελλάρι, Μιλτιάδης, Ριζούλης (78’ Γκούλιος), Κόρτσαρι (37’ Στάμος), Κερίμι, Ζοτάι.