Κρατάνε την άνοδο στα χέρια τους!

on .

PAS WBC

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα, έκανε ακόμα ένα βήμα προς τα play off ανόδου νικώντας στο γήπεδο της Νεάπολης Λάρισας την Ολύμπια με 41-65.
Ιδιαίτερα, μετά από την εκτός έδρας νίκη της Αναγέννησης Ν. Ρυσίου επί της Πυλαίας με 55-64, ΠΑΣ Γιάννινα, Πυλαία και Ν. Ρύσιο ισοβαθμούν στη 2η θέση με 15 νίκες και 4 ήττες.
Αν λοιπόν ο ΠΑΣ Γιάννινα νικήσει και στους τρεις αγώνες που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος (με Άρη, Αναγέννηση Ν.Ρυσίου εντός και Πιερικό/Αρχέλαο εκτός), θα τερματίσει δεύτερος στο πρωτάθλημα, ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα, καθώς υπερτερεί της Πυλαίας στη διαφορά πόντων στα μεταξύ μας παιχνίδια. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες που θα τερματίσουν δεύτερες στους δύο ομίλους της Α2 Εθνικής θα αναμετρηθούν σε αγώνα μπαράζ, και η νικήτρια θα ανέβει στην Α1 Εθνική. Η νίκη με 24 πόντους στο παιχνίδι της Λάρισας είναι ενδεικτική της διαφοράς των δυο ομάδων. Τα κορίτσια του Γιώργου Σιαμέτη εμφανίστηκαν συγκεντρωμένα και δεν άφησαν πολλά περιθώρια αμφισβήτησης.
Διαιτητές: Μπούγλος-Τσάλλας
Δεκάλεπτα: 13-17, 16-41, 40-57, 41-65
ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Λότφι): Μιχαηλίδου 6(1), Σολωμού 1, Σουλιώτη 7(1), Λιάσκου 4, Σκαρλή 9(2), Πατούνη 9(3), Μοδέα 5, Μαργαρίτη, Τσιουρβά, Ζαχαρία, Μπαζούκη, Κλεισιάρη
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σιαμέτης): Ντόκου 6(2), Σαρηγιαννίδου 23(3), Χρηστάκη 9(2), Μεντεσίδου 9, Ξανθοπούλου 4, Ντάλα 9(3), Διαμαντοπούλου, Βρασταμηνού, Μπουκουβάλα, Γκλίναβου, Λέφα 5 (1), Πανούτσου.