Δ. Χαρίσης – Π. Γεωργογιάννης θα πάνε το Μάιο στο Καρπενήσι!

on .

XARISIS

• Κάτι λιγότερο από 60 ημέρες απομένουν ως την εκκίνηση του «Hellas Rally 2019», της κορυφαίας διοργάνωσης του off-road μηχανοκίνητου αθλητισμού για τη χώρα μας και η προετοιμασία κορυφώνεται για τους Δημήτρη Χαρίση και Πάνο Γεωργογιάννη, που εκτός από τη συμμετοχή, έχουν θέσει στόχο και τη διάκριση στον συγκεκριμένο αγώνα!
Οι δύο Γιαννιώτες αναβάτες και εμπνευστές του project «Will2Way» πήραν το… βάπτισμα του πυρός πέρυσι στο 14ο Motor Rally Albania, έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες ανωμάλου δρόμου μεγάλων αποστάσεων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και τα πήγαν εξαιρετικά καλά, τερματίζοντας στην πρώτη πεντάδα. Μέσα σε επτά ημέρες και με πάνω από 70 ώρες συνολική οδήγηση διήνυσαν με τις μηχανές τους 2.200 χιλιόμετρα στα βουνά της Αλβανίας δείχνοντας προσήλωση στον στόχο που είχαν θέσει, αποφασιστικότητα και ήθος.

GEORGOGIANNHS

Τον ερχόμενο Μάιο θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας με μηχανές ΚΤΜ στον επταήμερο αγώνα «Hellas rally», που διεξάγεται στο Καρπενήσι. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη είναι η πιο ανταγωνιστική διοργάνωση rally raid της Ευρώπης με τις περισσότερες διεθνείς συμμετοχές και αποτελεί πόλο έλξης κορυφαίων οδηγών από όλο τον κόσμο.