Μετ’ εμποδίων η προετοιμασία του ΠΑΣ για το παιχνίδι με Λεβαδειακό

on .

PAS PROPONHSH 26 3 2019

Με εντατικούς ρυθμούς άρχισε και συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της σαββατιάτικης κρίσιμης αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά για την 26η αγωνιστική της Super League.
Τα προβλήματα δεν λείπουν ούτε αυτή τη φορά για τον Γιάννη Πετράκη και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο. Μπορεί οι Κρίζμαν και Σεργκελασβίλι να επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ωστόσο υπάρχουν ακόμα απουσίες. Συγκεκριμένα, εκτός προπονήσεων παραμένουν οι τραυματίες Σιόντης και Ξύδας, ενώ δεν προπονούνται και οι Λίλα, Σκόνδρας και Λέο λόγω ενοχλήσεων. Απών χτες ήταν και ο νεαρός διεθνής Ευαγγέλου, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός στην φιλική ισοπαλία (1-1) της Εθνικής Ελπίδων με το Μαυροβούνιο.
Αντίθετα, στα Γιάννινα βρίσκεται ήδη ο τερματοφύλακας Νεόφυτος Μιχαήλ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε σε κανένα από τα δύο παιχνίδια της Εθνικής Κύπρου με αντιπάλους Σαν Μαρίνο και Βέλγιο αντίστοιχα για τα προκριματικά του Euro 2020 και τέθηκε στη διάθεση του Πετράκη για το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό.
Η προπόνηση της Δευτέρας περιελάμβανε ανάλυση τακτικής μέσω προβολής σε βίντεο αγώνων, αερόβιες ασκήσεισ στο γυμναστήριο και ασκήσεις ταχυδύναμης στο γήπεδο. Χτες Τρίτη δόθηκε έμφαση σε παιχνίδια υποομαδικής τακτικής, ενώ έγινε και αρκετή δουλειά πάνω στις στατικές φάσεις. Οι στημένες φάσεις ίσως κρίνουν το παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Λεβαδειακό, με δεδομένο ότι οι δύο ομάδες αποτελούν τις χειρότερες επιθέσεις του πρωταθλήματος μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 11:00 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής.