Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

on .

xoyl agr

Κουτσελιό- Πίνδος Κόνιτσας 3-2

• Ένα άκρως συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι διεξήχθη στο Κουτσελιό, με τον τοπικό ΠΑΟ να παίρνει το πολύτιμο τρίποντο της νίκης στις καθυστερήσεις με 3-2 απέναντι στην Πίνδο Κόνιτσας, πετυχαίνοντας μάλιστα την ολική ανατροπή.
Το παιχνίδι τα είχε όλα, πέντε τέρματα, ανατροπές, αποβολές, πάθος, δύναμη.
Από την αρχή οι δυο ομάδες δείχνοντας τα νώτα τους, δείχοντας πόσο ήθελαν τη νίκη. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό στην αναμέτρηση, ο Κίτσος αστόχησε από πλάγια θέση.
Οι γηπεδούχοι είχαν απάντηση στην ευκαιρία της Πίνδου, με τον Γκεσούλη να πλασάρει άουτ στο 12’. Ο Δημόπουλος από εκτελέσεις φάουλ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γιαμβριά που χρειάστηκε σε τρεις περιπτώσεις να επέμβει, διώχνοντας τη μπάλα.
Οι γηπεδούχοι στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους είχαν δυο καλές στιγμές να ανοίξουν το σκορ. Στο 38’ ο Γκανάρας έκανε το πλασέ με τον Χατζηρούμπη να αποκρούει και στο 45’ ο τερματοφύλακας της Πίνδου είχε απάντηση στο σουτ του Αλεξίου.
Το παιχνίδι συνέχισε να είναι ροντέο και να κρύβει εκπλήξεις στην επανάληψη. Στο 48’ η Πίνδος είχε δοκάρι σε σουτ του Χαλούλου, ενώ στο 52’ ύστερα από τη μπαλιά του Δημόπουλου, ο Πούλιος έκανε το 0-1.
Ο Κίτσος στο 55’ με ωραίο σουτ στην κίνηση από πλάγια θέση έκανε το 0-2, δίνοντας αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του.
Οι παίχτες του Κουτσελιού ξεκίνησαν την αντεπίθεσή τους στο 71’. Ο Κακαράντζας Μιχάλης έστειλε με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2, ενώ στο 75’ ο Γκανάρας από κοντά ισοφάρισε για το Κουτσελιό.
Η ολική ανατροπή για τους γηπεδούχους ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Αγγέλης έβγαλε ασίστ στον Δάσκαλο και αυτός από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χατζηρούμπη για το 3-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στη συνέχεια αποβλήθηκαν Αναγνωστόπουλος και Χαλούλος για εξύβριση, ενώ με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα σε αντίπαλό του αποβλήθηκε ο Θανάσης.
Στη τελευταία προσπάθεια για την Πίνδο, ο Πούλιος έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα άουτ.
Διαιτησία: Τάσης ( Μωυσιάδης- Τσάντας )
Κουτσελιό: Γιαμβριάς, Δάσκαλος , Κακαράντζας Α (69’ Ντούτσης ), Τσέλλιος, Μητρογιάννης (56’ Θανάσης), Αναγνωστόπουλος, Κακαράντζας Μ, Κρανάς, Γκανάρας, Αλεξίου(62’ Αγγέλης), Γκεσούλης (90’ Δημητρίου)
Πίνδος Κόνιτσας: Χατζηρούμπης, Βλάχος, Ρούστα, Ράγγας, Μήτσος, Σπανός, Κίτσος, Χαλούλος, Πούλιος, Δημόπουλος, Γαλανός (66’ Μάντης)
ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ

Χουλιαράδες-Αγροτικός 0-2

• Λαμπάδα ίσα με το μπόι του τερματοφύλακα Νίκου Γρηγοριάδη θα πρέπει να ανάψουν στον Αγροτικό αφού ο νεαρός κίπερ έκανε καταπληκτική εμφάνιση σταματώντας τουλάχιστον τέσσερα τετ-α-τετ και έτσι η ομάδα του πετυχαίνοντας δύο γκολ κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Οι Χουλιαράδες είχαν μοιραίο παίκτη τον Κακαράντζα που έχασε γκολ από αυτά που λέμε ότι δεν χάνονται, όπως και ο Γρίβας έχασε και αυτός καταπληκτική ευκαιρία.
Το σκορ αδικεί κατάφωρα την ομάδα του Σπύρου Τασιούλα η οποία θα μπορούσε με βάση τα όσα είδαμε στον αγωνιστικό χώρο να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.
Από την πλευρά του ο Αγροτικός εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έκανε και πήρε μια επαγγελματική νίκη.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 7’ με τον Ηλιόπουλο να κάνει το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και η μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Οι Χουλιαράδες απάντησαν στο 13΄με τον Κρανά να κλέβει τη μπάλα από τον Ηλία μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Κακαράντζας σε κενή εστία με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ.
Η ομάδα του Αλέκου Τάτση άνοιξε το σκορ στο 24’ όταν ο Τσόκρης έκανε την παράλληλη σέντρα, η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Παππάς από κοντά την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.
Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 27’ με τον Γκόλια να κάνει το γέμισμα, ο Κακαράντζας έκανε το κοντρόλ με το στήθος, πέρασε τη μπάλα πάνω από το κεφάλι του αντιπάλου έκανε τα σουτ με τον Γρηγοριάδη να αποκρούει σωτήρια.
Στο 30’ ο Παππάς βρέθηκε απέναντι από τον Γκορτζή όμως ο τερματοφύλακας της ΑΕΧ πρόλαβε και έδιωξε τη μπάλα.
Ο Τσακμάκης στο 42’ έκανε τη σέντρα με τον Κακαράντζα να γίνεται αποδέκτης της μπάλας να κάνει το σουτ και τον Γρηγοριάδη να αποκρούει.
Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 73’ ο Γρίβας έκανε το πλασέ απέκρουσε ο Γρηγοριάδης η μπάλα έφτασε στον Λάμπρου που έκανε το σουτ καταλήγοντας άουτ.
Ο Αγροτικός διπλασίασε τα τέρματα του στο 74’ με τον Ορφανό να βρίσκει τον Κυρίτση αυτός προχώρησε λίγα μέτρα και με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Ο Τσακμάκης στο 76’ έκανε τη σέντρα, ο Γρίβας το πλασέ η μπάλα λίγο άουτ.
Η τελευταία καλή στιγμή στον αγώνα ήταν στο 82’ με τον Γκόλια να εκτελεί πλάγια η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Γρίβα που έκανε το σουτ και πάλι ο Γρηγοριάδης όμως είπε όχι στον παίκτη των Χουλιαράδων.
Διαιτησία: Νέος (Σπυρογιώτης-Γεωργίου Χ.)
Χουλιαράδες: Γκορτζής, Τσακμάκης (80’ Σκλιβανίτης), Κρανάς, Τσουμάνης, Μιχάλης, Γκόλιας, Κακαράντζας, Γεράσης (85’ Αλμπάνης), Λάμπρου, Γρίβας, Πρέμος (67’ Τσάμος).
Αγροτικός: Γρηγοριάδης, Ηλίας (50’ Κατσάμπας), Τσόκρης, Ταίρης, Τάσσος, Καράβας, Φαρμάκης, Ηλιόπουλος, Παππάς (46’ Ζότα), Ορφανός, Πασχάλης (46’ Κυρίτσης).
ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

 Καστρίτσα- Ανατολή 2-4 

• Την δέκατη όγδοη συνεχόμενη νίκη πέτυχε η ομάδα της Ανατολής επικρατώντας 2-4 της Καστρίτσας και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος στην Α’κατηγορία.
Η Καστρίτσα στο 5’ είχε δοκάρι με τον Κρανά μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιάκου.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 13’ όταν μετά από σέντρα του Χριστακόπουλου ο Θανάσης από κοντά έκανε το 0-1.
Σουτ του Γιάκου στο 34’ από μακρινή απόσταση απέκρουσε ο Διαμάντης.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό (35’) η Καστρίτσα ισοφάρισε όταν ο Πότσης εκτέλεσε κόρνερ και ο Κρανάς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Ο Φωλίνας στο 52΄ μετά από σέντρα του Κλιτσινάρη έκανε το 1-2.
Ο Θανάσης στο 55’ εκμεταλλεύτηκε λάθος του Κρανά και από κοντά σημείωσε το 1-3.
Οι φιλοξενούμενοι στο 87’ πέτυχαν το 1-4 με πλασέ του Θανάση με τον επιθετικό της Ανατολής να πετυχαίνει χατ-τρικ.
Στο 90’ ο Δοβανάς έκανε το τελικό 2-4.
Διαιτησία: Ζαμπαλάς (Θανασιάς-Παπαδημητρίου).
Καστρίτσα: Κατσίλας, Μπιστιόλης (72’ Τσιάκος), Ρίζος, Καραγιάννης, Κρανάς, Γιάκος (79’ Δοβανάς), Πότσης, Κύρκος, Μπούκας, Κατζιώτης, Μπισέλας.
Ανατολή: Διαμάντης, Γκούμας, Φίλιος, Μπίζος, Τζίμας, Κολιός, Δήμος (68’ Νεφρός), Κλιτσινάρης (88’ Δημακόπουλος), Θανάσης (88’ Μιχαηλίδης), Χριστακόπουλος, Φωλίνας (79’ Κατσίφας)

 Ελεούσα- Ζωοδόχος 1-1 

• Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Ελεούσα και Ζωοδόχος και έτσι έχασαν έδαφος στη διεκδίκηση της κορυφής και της παραμονής αντίστοιχα. Το παιχνίδι ήταν καλό με τις δυο ομάδες να θέλουν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο από την αρχή. Αν και η Ελεούσα είχε την κατοχή από την αρχή οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι με τον Τσολάκο να βγαίνει διαγώνια, να κάνει το σουτ αλλά να διώχνει ο Γεωλδάσης.
Στο 16΄ μετά από βαθιά μπαλιά ο Οικονόμου πάσαρε στον Νάκο εκείνος έκανε το σουτ, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.
Στο 20΄ ο Ντόντης είχε δοκάρι αυτή τη φορά για την Ζωοδόχο, ενώ στο 21΄ ο Νάκος έκανε την σέντρα από δεξιά ο Βελτσίστας την κεφαλιά αλλά έδιωξε ο Καρατζένης με υπερένταση. Στο 27΄ μετά από προωθημένη μπαλιά ο Νάκος έκανε το πλασέ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά θέλοντας να πετύχουν το δεύτερο γκολ έχοντας πολύ καλή ευκαιρία με τον Νάκο στο 47΄, με τους φιλοξενούμενους να απαντάνε στις ευκαιρίες στο 52΄ όταν ο Αναστασιάδης εκτέλεσε κόρνερ αλλά έδιωξε ο Θ. Πότσης πριν την γραμμή.
Στο 58΄ όμως η ομάδα του Λάζαρου Γιώτη ισοφάρισε όταν ο Γιόγιακας έβγαλε ωραία πάσα στον Σιώτα και εκείνος με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το 1-1.
Ακολούθησε ένα «στείρο» 20λεπτο ενώ στα τελευταία λεπτά η Θύελλα έχασε ευκαιρίες να κάνει το 2-1 με τους Νάκο, Γεωλδάση Π. και Βελτσίστα.
Διαιτησία: Μπούμπας (Διαμάντης, Χαρίσης)
Ελεούσα: Γεωλδάσης, Τσίκας (25΄ Τζουρμανάς), Πότσης Γ. (69΄ Μιχαήλ), Οικονόμου, Γεωλδάσης Π., Πότσης Θ., Σοκορέλης (69΄ Γιώτης), Πεπόνης, Βελτσίστας, Νάκος, Καλές.
Ζωοδόχος: Καρατζένης, Τσίντας, Τσίος, Παπάς (76΄ Ανδρέου), Καρβούνης, Ρούσης, Γιόγιακας, Αναστασιάδης (59΄ Δημητρίου), Σιώτας, Τσολάκος (89΄Ίσερης), Ντόντης
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΓΚΑΣ

αποτελέσματα 23η 

Μέτσοβο – Μουσιωτίτσα 3 - 0 α.α.
Αετός Νήσου – Πέραμα (27 -03-2019)
Χουλιαράδες – Αγρ.Αστ.Άνω Καλαμά 0 - 2
Θύελλα Ελεούσας – Ζωοδόχος 1 - 1
Πράμαντα – Κράψη 0 - 3
Μικρασιάτες – Θύελλα Κατσικάς 1 - 3
Κουτσελιό – Κόνιτσα 3 - 2
Καστρίτσα - Ανατολή 2 - 4

βαθμολογία 23η 

1. Ανατολή 58 71-12
2. Αγροτ. Αστέρας 52 58-20
3. Ελεούσα 47 46-25
4. ΠΑΣ Κράψης 44 45-26
5. Κατσικά 44 39-20
6. Χουλιαράδες 42 37-24
7. Μικρασιάτες 39 34-34
8. Μέτσοβο 33 35-42
9. Πέραμα* 33 27-28
10. Καστρίτσα 31 39-33
11. Πίνδος Κόνιτσας 24 24-33
12. Αετός Νήσου* 22 21-29
13. Κουτσελιό 20 18-47
14. Ζωοδόχος 15 16-38
15. Πράμαντα 8 20-52
16. Μουσιωτίτσα -9 5-72
* Έχει ένα ματς λιγότερο

(30,31/03/2019)
Μουσιωτίτσα – Κουτσελιό
Προοδευτική Περάματος – Μέτσοβο
Θύελλα Κατσικάς – Καστρίτσα
Πίνδος Κόνιτσας – Ανατολή
ΠΑΣ Κράψης – Μικρασιάτες
Θύελλα Ελεούσας – Χουλιαράδες
Αγρ. Αστέρας Άνω Καλαμά – Αετός Νήσου
Ζωοδόχος - Πράμαντα