Συνάντηση με τον Βασιλειάδη ζητάει η Super League

on .

SUPER LEAGUE 21 03 2019

• Πέντε αγωνιστικές και περίπου ενάμιση μήνα χρονικά πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, το ζήτημα της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος της Super League παραμένει ανοιχτό και χωρίς επίλυση.
Στο χτεσινό διοικητικό συμβούλιο της Super League, στο οποίο συμμετείχε και ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης, συνοδευόμενος από τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο, αποφασίστηκε ομόφωνα να ζητηθεί συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη για συζήτηση επί του θέματος.
Τις τελευταίες ημέρες είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι στο χτεσινό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής θα αποφασιστεί η ακύρωση της αναδιάρθρωσης μετά και από την καθυστέρηση από την πλευρά του Υφυπουργού Αθλητισμού στην κατάθεση της σχετικής τροπολογίας.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στις περισσότερες ομάδες υπάρχει η άποψη να ζητηθεί στο ραντεβού με τον Βασιλειάδη να μη γίνει φέτος η αναδιάρθρωση, υπάρχουν όμως και ορισμένες που επιμένουν να μειωθούν οι ομάδες από 16 σε 14. Το ραντεβού θα γίνει πιθανότατα στα μέσα της άλλης εβδομάδας και θα μετέχουν ομάδες που έχουν συμβόλαιο με τη Nova, αλλά και αυτές που έχουν συμφωνία με την ΕΡΤ.
Χωρίς τους διεθνείς, ατομικό για τρεις
Την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος προσπαθούν να εκμεταλλευτούν στον ΠΑΣ Γιάννινα, δουλεύοντας πάνω σε θέματα φυσικής κατάστασης, αντοχής και ταχυδύναμης, αλλά και στα τελειώματα φάσεων.
Η χτεσινή προπόνηση έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω του δυνατού ανέμου που έπνεε στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων και περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας με έμφαση στην τελική προσπάθεια, εκεί όπου εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΣ, ενώ έγινε και οικογενειακό δίτερμα.
Από τις προπονήσεις του ΠΑΣ απουσιάζουν οι διεθνείς Ευαγγέλου, Λίλα και Νεόφυτος Μιχαήλ, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές Ελπίδων, Αλβανίας και Κύπρου αντίστοιχα.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κρίζμαν, Βιδάλ και Σεργκελασβίλι, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμούς. Αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχουν, επομένως υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβουν το παιχνίδι του μεθεπόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία.
Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 11:00 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ