Χωρίς φιλάθλους ο ΠΑΣ στη Λιβαδειά

on .

PAS

• Χωρίς τη συμπαράσταση των φιλάθλων του θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Λεβαδειακό στο σούπερ-ντέρμπι παραμονής το μεθεπόμενο Σάββατο 30 Μαρτίου στη Λιβαδειά.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κατάθεσε γραπτό αίτημα παραχώρησης εισιτηρίων προς την ΠΑΕ Λεβαδειακός το οποίο απορρίφθηκε από την ομάδα της Βοιωτίας.
Αρνητική στάση για τη μετακίνηση των φίλων του ΠΑΣ κράτησε στη χθεσινή σύσκεψη και η Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας, την οποία θα μεταβιβάσει και στον Υφυπουργό Αθλητισμού.
Το μόνο που απομένει είναι να βγει και επίσημα από τον Υφυπουργό η απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του ΠΑΣ προς τη Λιβαδειά.
Καταγγελία Λάρισας
Την ενέργεια του Κλάους Αθανασιάδη να χτυπήσει με τον αγκώνα του τον Γκοϊκοβιτς την ώρα που προσπαθούσε να διεκδικήσει την μπάλα, θα καταγγείλει σύμφωνα με ανακοίνωση της στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα η Λάρισα.
Η ομάδα της Θεσσαλίας πρόβλεψε και την απόφαση που θα βγει αν γίνει δεκτό το αίτημα της αναφέροντας ότι θα ζητήσει την τιμωρία με 3 αγωνιστικές του Αθανασιάδη λέγοντας ότι η νομολογία των αθλητικών δικαστών σε αυτές τις περιπτώσεις είναι παγία.
Βέβαια με την ίδια ποινή θα πρέπει να τιμωρηθεί και ο ποδοσφαιριστής Νούνιτς της Λάρισας που αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα από τον Ζαχαριάδη για τον ίδιο λόγο.