Σήμερα οι τελικές αποφάσεις Πετράκη για τη Λάρισα

on .

PAS PROPONHSH 14 3 19

• Συνεχίστηκε χτες και ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για αυριανή (7:30 μ.μ.) σπουδαία αναμέτρηση με τη Λάρισα στο «Ζωσιμάδες».
Άπαντες στο στρατόπεδο των Ηπειρωτών έχουν καταλάβει την κρισιμότητα του αυριανού αγώνα καθώς έχουν στενέψει τα βαθμολογικά περιθώρια και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης προκειμένου η ομάδα να μην μείνει πίσω από τις 3 ομάδες (Λάρισα, Πανιώνιο, Αστέρα Τρίπολης) που βρίσκονται στους 26 βαθμούς. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Πετράκης για το ματς με τη Λάρισα είναι γνωστά αφού έχουν τεθεί εκτός μάχης οι τραυματίες Κρίζμαν, Σιόντης, Ξύδας, Σεργκελασβίλι και ο τιμωρημένος λόγω καρτών Τζημόπουλος. Αντίθετα, ο Μάνος που την Τρίτη έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω του αιματώματος που αποκόμισε στο παιχνίδι με τη Λαμία, συμμετείχε κανονικά στη χτεσινή προπόνηση και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Αναφορικά με τις σκέψεις του Γιάννη Πετράκη για το πως θα αγωνιστεί ο ΠΑΣ κόντρα στους Λαρισαίους, ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός θα παρατάξει τον ΠΑΣ και πάλι με 3-5-2, με αλλαγές όμως στα πρόσωπα. Ο Αλέξης Μιχαήλ θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Τζημόπουλου στο κέντρο της άμυνας και το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί ο Αποστολόπουλος δεξιά και ο Μπουκουβάλας αριστερά, για να μην αναγκαστεί ο Νικολιάς να παίξει μπακ, όπως έγινε στο παιχνίδι με τη Λαμία.
Από όσα έδειξε ο Πετράκης στη χτεσινή προπόνηση εκτός ενδεκάδας θα μείνει ο Βιδάλ, που έκανε χτες ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Λέο διεκδικεί τη θέση του Μάνου στο βασικό σχήμα ως παρτενέρ του Αθανασιάδη στην επίθεση. Οι εκλεκτοί του Πετράκη φαίνεται ότι θα είναι οι εξής: Μιχαήλ Ν., Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ Α., Σκόνδρας, Κάργας, Κάστρο, Νικολιάς, Πάντελιτς, Λέο, Αθανασιάδης.
Στις προπονήσεις του ΠΑΣ συμμετέχει και ο νεαρός Λώλης από την Κ 17, ο οποίος έχει αφήσει μέχρι στιγμής εξαιρετικές εντυπώσεις στην πρώτη του χρονιά με τη φανέλα του ΠΑΣ και έχει κληθεί στην Εθνική.

Στις Εθνικές Λίλα και Ευαγγέλου
Στην Εθνική ομάδα της Αλβανίας κλήθηκε ο Άντι Λίλα για τις αναμετρήσεις με την Τουρκία (22/3) και την Ανδόρα (25/3). Ο διεθνής παίκτης του ΠΑΣ θα μεταβεί στη χώρα του μετά τον αγώνα με τη Λάρισα.
Μπορεί στον ΠΑΣ να μην αγωνίζεται ως βασικός, ωστόσο ο Στέφανος Ευαγγέλου αποτελεί μέλος της Εθνικής Ελπίδων. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της U 21 Αντώνης Νικοπολίδης συμπεριέλαβε τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό του ΠΑΣ στους 22 ποδοσφαιριστές για τους φιλικούς αγώνες της Εθνικής Ελπίδων με τη Σλοβακία και το Μαυροβούνιο.