Η Προοδευτική «φρέναρε» (0-0) τον Οδυσσέα Γλυφάδας

on .

PERAMA GLYFADA

• Έναν υπερπολύτιμο βαθμό κατέκτησε η Προοδευτική Περάματος στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην κατηγορία, καθώς στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής γυναικών αναδείχτηκε ισόπαλη (0-0) με τον τέταρτο του βαθμολογικού πίνακα Οδυσσέα Γλυφάδας.
Το παιχνίδι είχε ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τη Γλυφάδα να έχει περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάποιο γκολ.
Πλέον, η Προοδευτική ανέβηκε στους 12 βαθμούς και βρίσκεται στο -3 από τη ζώνη της παραμονής. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Αντώνη Κοζανίτη την επόμενη Κυριακή (17/3, 12.30 π.μ.) με αντίπαλο τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο.
Διαιτησία: Φίτσας (Κέφης-Γκαρτζονίκας)
Για σπουδαίο αποτέλεσμα και άψογη τακτικά εμφάνιση της ομάδας του έκανε λόγο μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής της Προοδευτικής, Αντώνης Κοζανίτης.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Α. Κοζανίτης): Συμεωνίδη, Γιωτίτσα, Αρσένη, Νικοπούλου, Παπαδημητρίου, Μιχαηλίδου (46’ Ντόκου), Σιούλα (54’ Κούκα, 87 λ. τρ. Ντόβα), Πελεκούδα, Ράπτη, Σκούρου, Μπάσκα (68’ Τσιούρη)