Με απουσίες θα παραταχθεί και στη Λαμία ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

ATHANASIADHS KLAOYS

• Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το χτεσινό ρεπό και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία την Κυριακή της Αποκριάς.
Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι βαρύ μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Ξάνθη το περασμένο Σάββατο, ωστόσο τα υπόλοιπα αποτελέσματα βόλεψαν την ομάδα της Ηπείρου, η οποία παρέμεινε στην 13η θέση, αυτή που οδηγεί με τα μέχρι τώρα δεδομένα σε μπαράζ. Οι ισοπαλίες του ΟΦΗ με τη Λάρισα και του Λεβαδειακού με τη Λαμία καθιστούν την 23η αγωνιστική ως... μη γενόμενη καθώς οι διαφορές παρέμειναν ίδιες. Μοναδική διαφοροποίηση η νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Πανιωνίου, η οποία έφερε την ομάδα του Παράσχου στο +4 από τον ΠΑΣ.
Χρόνος για αναλύσεις και αναζήτηση ευθυνών δεν υπάρχει καθώς ακολουθεί ένας ακόμα τελικός, αυτή τη φορά στην έδρα της Λαμίας. Η ομάδα του Χάβου είναι η φετινή έκπληξη του κυπέλλου καθώς απέκλεισε κατα σειρά τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Η Λαμία ήρθε ισόπαλη 1-1 στη Λιβαδειά την περασμένη αγωνιστική και βρίσκεται στην 8η θέση με 28 βαθμούς μαζί με τη Ξάνθη.

Με απουσίες
Σε ένα ακόμα παιχνίδι τη φετινή χρονιά ο Γιάννης Πετράκης μετράει απουσίες καθώς δεν θα έχει πάλι τιμωρημένους και τραυματίες παίκτες στη διάθεσή του. Συγκεκριμένα, θα λείψει ο αρχηγός Αλέξης Μιχαήλ, ο οποίος αποβλήθηκε άδικα με τη Ξάνθη από τον διαιτητή Γρατσάνη. Επίσης, θα απουσιάσουν σίγουρα οι Παμλίδης και Σιόντης. Πρόβλημα τραυματισμού με τράβηγμα στον δικέφαλο αντιμετωπίζει και ο Λίλα, ο οποίος θα μείνει κι αυτός εκτός από το παιχνίδι με τη Λαμία.

Επιστροφή Αθανασιάδη
Αντίθετα, ανεβάζει στροφές και ενδεχομένως να προλάβει το κυριακάτικο παιχνίδι με τους Λαμιώτες ο Κρίζμαν. Πιθανότερο σενάριο για τον Κροάτη είναι να χρησιμοποιηθεί σαν αλλαγή ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Στη διάθεση του Πετράκη και ο Αθανασιάδης, ο οποίος εξέτισε με Παναιτωλικό και Ξάνθη τις δύο αγωνιστικές της ποινής του για τη συμπλήρωση 7 κίτρινων καρτών και επανέρχεται. Πιθανότατα ο Κλάους θα βρεθεί στο βασικό σχήμα καθώς δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές στην επίθεση.
Συντηρητική θεραπεία ακολουθεί τις τελευταίες ημέρες και ο Λάσα Σεργκελασβίλι καθώς υπάρχουν φόβοι για υποτροπή και στον δικό του τραυματισμό. Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει στο παιχνίδι με τη Λαμία ο Γεωργιανός, ο οποίος σημειωτέον ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΣ στην αναμέτρηση με τη Ξάνθη.
Στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες ο Κάστρο και θα πρέπει να δηλωθεί σε ένα από τα επόμενα 4 παιχνίδια. Στις σκέψεις του τεχνικού επιτελείου είναι να δηλωθεί ο Κολομβιανός στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ευελπιστώντας ότι μέχρι τότε θα έχει επιστρέψει σίγουρα ο Λίλα, αλλά και ο Σιόντης.