Στον τελικό προκρίθηκαν 1ο και 7ο ΓΕΛ Ιωαννίνων

on .

SXOLIKOI

• Την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Λυκείων του Νομού Ιωαννίνων πέτυχαν 1ο και 7ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων, καθώς επικράτησαν στους χθεσινούς ημιτελικούς των Δωδωναίων Εκπαιδευτηρίων και του 5ου ΓΕΛ αντίστοιχα, με τα δυο παιχνίδια να γίνονται στο γήπεδο της Λιμνοπούλας. Ο τελικός του πρωταθλήματος Λυκείων στα κορίτσια θα γίνει την Παρασκευή στο ίδιο γήπεδο, ενώ αύριο θα γίνει ο τελικός στα αγόρια.
Το 1ο ΓΕΛ επικράτησε με 2-0 των Δωδωναίων Εκπαιδευτηρίων. Το 1-0 πέτυχε στο πρώτο μέρος η Μασούρα με σουτ, ενώ το 2-0 διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά, με τη Σιάση να σουτάρει τη μπάλα να βρίσκει στο πόδι παίχτριας της αντίπαλης ομάδας και να καταλήγει στα δίχτυα.
1ο ΓΕΛ: Καλογήρου, Μπάρλη, Πετάλη, Ευθυμιάδη, Πάνου, Μασούρα,Σιάση, Φίλη. Αγωνίστηκαν και οι: Σκανδάλη, Σιώζιου.
Δωδωναία: Ζώη, Νίκου, Δελαπόγλου, Πάντζου, Τζιόρα, Τσιόκα, Μπουρνάκα, Ντάρα, Μυλωνά, Στογιάννη. Αγωνίστηκαν και: Αλφαντάκη, Πασχοπούλου.
Στο άλλο παιχνίδι, το 7ο ΓΕΛ, το οποίο πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στα κορίτσια, επικράτησε με 2-0 του 5ου Γενικού Λυκείου Ιωαννίνων. Η Τραϊκάπη μόλις στο 7’ έκανε το 1-0, ενώ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε με τη Ρίζου στο 58’, με την ίδια παίχτρια να έχει και δοκάρι.
5ο ΓΕΛ: Κοτίκα, Βούλγαρη, Κούσκου, Παππά Μ, Παππά Χ, Χολέβα, Βράνου Ευθυμιάδη, Καραγιάννη, Ρίζου Μ, Τασιά.
Αγωνίστηκαν και :Ρίζου Χ, Μαμακή, Χαλδούλη, Χαλιλοπούλου.
7ο ΓΕΛ: Δήμου, Τσιώλη, Τσιώνη, Παπακωστίδη, Ρίζου, Τραϊκάπη, Δασούλα, Στράτου, Γκαρτζονίκα, Οικονόμου, Δούκη.
Αγωνίστηκαν και : Σουτοπούλου, Μπλέτσα.
ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ