Ετοιμάζεται για το νέο «τελικό» με Ξάνθη ο ΠΑΣ

on .

LILA ANTI

• Μετά την αποτυχημένη έξοδο στο Αγρίνιο και την ήττα στον Παναιτωλικό, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά καθώς ακολουθεί καθοριστικό εντός έδρας παιχνίδι το Σάββατο με αντίπαλο τη Ξάνθη στο «Ζωσιμάδες».
Η ομάδα της Ηπείρου έμεινε στους 20 βαθμούς και η νίκη του Λεβαδειακού στα Πηγάδια επί της προσεχούς αντιπάλου του ΠΑΣ έφερε τους Βοιωτούς μόλις έναν βαθμό πίσω. Για να μείνει ζωντανός στη μάχη της παραμονής ο ΠΑΣ πρέπει να πάρει πάση θυσία τα παιχνίδια στην έδρα του και ιδίως αυτά με Ξάνθη, Λάρισα και Αστέρα Τρίπολης.
Η προετοιμασία για το σαββατιάτικο παιχνίδι με την ομάδα της Θράκης θα ξεκινήσει ουσιαστικά αύριο Πέμπτη. Χτες όσοι αγωνίστηκαν στο Αγρίνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια υποομαδικής τακτικής και ασκήσεις μεταφοράς μπάλας σε επιθετικές συνθήκες.
Στο απουσιολόγιο του Γιάννη Πετράκη εξακολουθούν να βρίσκονται οι Κρίζμαν, Παμλίδης και Σιόντης, ενώ κόντρα στην Ξάνθη θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Αθανασιάδης. Αντίθετα, επιστρέφει ο Λίλα (φωτό 1ης) που εξέτισε και τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του για τη συμπλήρωση των 7 κίτρινων καρτών.
Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 12:00, εκτός από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο Αγρίνιο, οι οποίοι θα έχουν ρεπό.

Παρελθόν ο Τσικάρσκι
Ένας ακόμη παίκτης που δεν ξεχώρισε με τις επιδόσεις του στον αγωνιστικό χώρο αποχώρησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο πέμπτος κατά το τελευταίο δίμηνο. Πρόκειται για τον Σκοπιανό Μίτε Τσικάρσκι, ο οποίος έλυσε συναινετικά το συμβόλαιο του με την ομάδα της Ηπείρου.
Ο Σκοπιανός αριστερός αμυντικός αποκτήθηκε τον Γενάρη του 2018 ως ελεύθερος από την Κύπρο και τον υποβιβασμένο Εθνικό Άχνας, αλλά δεν κατάφερε να δείξει κάτι το ιδιαίτερο, ούτε αμυντικά ούτε επιθετικά. Παρά την απομάκρυνση του Κακούμπα από το ρόστερ, η μεταγραφή του Γεωργιανού Σεργκελασβίλι έφερε τον Τσικάρσκι στον πάγκο και ο Σκοπιανός ζήτησε να μείνει ελεύθερος. Μάλιστα, έχει ήδη αποχωρήσει από την πόλη των Ιωαννίνων με πιθανότερο επόμενο σταθμό της καριέρας του τη Ρουμανία.
Ο Τσικάρσκι σε αυτόν τον 1 χρόνο της παρουσίας του στα Γιάννινα, το μισό της περσινής και το μισό της φετινής σεζόν, αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος και 3 Κυπέλλου χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.
Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει ότι: "Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών αποδέχτηκε και αναγνώρισε την συναινετική λύση του συμβολαίου του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Μίτε Τσικάρσκι με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966".

Εισιτήρια με 10 ευρώ
Σε κυκλοφορία τέθηκαν από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τα εισιτήρια της εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο την Ξάνθη με τη διοίκηση να βάζει ουσιαστικά γενική είσοδο 10 ευρώ, ενώ τα παιδικά έχουν τιμή 5 ευρώ.
Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων είναι: Τετάρτη 27/02 10:00 – 17:00 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής, Πέμπτη 28/02 10:00 – 17:00 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής, Παρασκευή 01/03 10:00 – 17:00 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής, Σάββατο 02/03 12:00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα στο Ε.Σ.Ι. «οι Ζωσιμάδες».