ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

on .

K19

Κ19: Παναιτωλικός-ΠΑΣ 2-1

Αν και πραγματοποίησε καλή εμφάνιση η Κ 19 γνώρισε την ήττα 2-1 από τον Παναιτωλικό, σε ένα παιχνίδι που ο ΠΑΣ παρατάχθηκε με πολλές απουσίες και μόλις 16 παίκτες αποστολή.
Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ μόλις στο 9’ με γκολ που πέτυχε ο Ντουάρτε, ενώ ο ΠΑΣ κατάφερε να κάνει το 1-1 στο 55’ με τον Λιάσο να κάνει την παράλληλη σέντρα και τον Παππά από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Ωστόσο, ο Παναιτωλικός κατάφερε και πήρε τη νίκη με τον Καββαδία να εκμεταλλεύεται λάθος στην άμυνα και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.
Παναιτωλικός: Καλαντζής, Μελιάδης, Φραντζέσκος, Σκόνδρας, Θώδης, Καββαδίας, Φυτόπουλος, Νουάρτε, Ντόβας, Αλ Αμπισάτ, Μπακαδήμας.
ΠΑΣ Γιάννινα: Πατσιούρας, Κάγια, Τάτσης, Γώγος, Βασιλάκης, Τσούνης, Θεοχάρης, Σακκάς, Τασιούλας, Λιάσος, Παππάς.

K17

Κ17: ΠΑΣ-Ξάνθη 4-1

Σαρωτικός ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν άφησε περιθώρια στην Ξάνθη να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι και έτσι το 4-1 φαντάζει φυσιολογικό, αλλά και μικρό με βάση τις ευκαιρίες που χάθηκαν για την ομάδα του Νίκου Μπαδήμα, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.
Έτσι ο ΠΑΣ αφήνει και την Ξάνθη μετά τον Άρη εκτός διεκδίκησης εισόδου στα play-off και έχει πια ως μοναδικό του αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Πολύ καλό ρυθμό είχε και από τις δύο ομάδες το πρώτο ημίχρονο. Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ μόλις στο 8’, όταν ο Πλατιάς από αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Δήμος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.
Η Ξάνθη ισοφάρισε στο 11΄όταν ο Μάκης δέχθηκε φάουλ χωρίς ο διαιτητής κ. Μπούμπας να το υποδεικνύει, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Τσιπούρας έκανε τη σέντρα και ο Κοτόπουλος σε κενή εστία την έστειλε στα δίχτυα.
Ο ΠΑΣ στο 18’ έκανε το 2-1 με τον Κλεισούρα να εκτελεί φάουλ και ο Πόγιας με κεφαλιά να την στέλνει στα δίχτυα. Τρία λεπτά αργότερα ο Ζώνιος με προβολή λίγο έλειψε να κάνει το 3-1 έπειτα από σέντρα του Κλεισούρα, αλλά ο Κάρα Ισμαήλ έσωσε την ομάδα του.
Στο δεύτερο μέρος, η Ξάνθη έμεινε με δέκα παίκτες στο 51΄λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ισαακίδη. Η Ξάνθη παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο έφτασε στην ισοφάριση στο 59 όταν ο Κοτόπουλος βγήκε απέναντι από τον Βακαλόπουλο όμως ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ απέκρουσε την μπάλα. Στο 60’ φάουλ του Τσιτσενίδη κεφαλιά του Τσιγγελίδη η μπάλα άουτ.
Ο ΠΑΣ στο 64’ έκανε το 3-1 με τον Κλεισούρα να εκτελεί κόρνερ και ο Ντούκας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ακολούθησαν αρκετές ευκαιρίες για τον ΠΑΣ με τους Λώλη (70’), Πόγια (73’,80’ και 87’), Κλεισούρα (74’).
Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στις καθυστερήσεις ο Ντούκας διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.
Διαιτησία: Μπούμπας (Γεωργίου Β.-Γκέλης).
ΠΑΣ Γιάννινα: Βακαλόπουλος, Μάκης, Πόγιας (87’ Τζώρτζης), Ντούκας, Ντόντης, Παππάς, Κλεισούρας (84’ Λέκκας), Πλατιάς (79’ Λάμα), Δημητρέλος, Ζώνιος (56’ Γροσδάνης), Λώλης (84’ Μπούμπας).
Ξάνθη: Καρά Ισμαήλ, Τσιγγελίδης, Ισαακίδης, Μανίσογλου, Νιατηφόγλου, Μολώνης (35’ Αλεξανιάν-84’ Ασήμογου), Τσιπούρας (77’ Αλή), Γκαρνέτας (71’Ιγνατιάδης), Δήμος (55’ Μπαζοΐδης), Κοτόπουλος, Τσιτσενίδης.

K15

Κ15: ΠΑΣ-Ξάνθη 1-4

Μ ε δύο διαφορετικά πρόσωπα παρουσιάστηκε η Κ 15 του ΠΑΣ Γιάννινα, γνωρίζοντας την ήττα 1-4 από την Ξάνθη.
Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΣ ήταν καλός, πέτυχε γκολ και είχε ευκαιρίες να βάλει και άλλο τέρμα. Μόλις στο 6’ ο Αναστασιάδης έκανε την σέντρα και ο Παροτσίδης σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ.
Ο ΠΑΣ στο 10’ είχε ευκαιρία όταν ο Ζαρκαλής εκτέλεσε κόρνερ ο Σκαργιώτης έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ στο 15’ σουτ του Σκουτελιά απέκρουσε ο Χατζής. Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στο 23’ όταν ο Ζαρκαλής βρήκε τον Σάλο και αυτός με σουτ έκανε το 1-0. Στο 24’ σουτ του Χότσκα η μπάλα έφυγε λίγο άουτ ενώ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο 26’ με σουτ του Μετετζίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ακρίτες ανέβασαν την απόδοσή τους χάνοντας στο 44’ διπλή ευκαιρία με τους Ιωσηφίδη και Χότσκα με τον Συμεωνίδη να αποκρούει τα σουτ των παικτών της Ξάνθης.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό (45’) ο Καραγιαννίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ (έχει ευθύνη ο Συμεωνίδης) έκανε το 1-2.
Στο 59’ ο ΠΑΣ απείλησε αλλά το σουτ του Αθανασίου μπλόκαρε ο Χατζής.
Η Ξάνθη πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων στο 66’ όταν ο Παροτσίδης με σουτ έκανε το 1-3, ενώ το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 73’ ο Ιωσηφίδης.
Διαιτησία: Τζόβας (Αγόρας-Σπυρογιώτης).
ΠΑΣ Γιάννινα: Συμεωνίδης, Σιώζιος, Ναούμης, Μήτσης (55’ Τερροβίτης), Σκαργιώτης, Λεοντίδης, Ζαρκαλής (69’ Βλαχογιώργος), Τσέλιος (73’Χρήστου), Σάλο (73’ Τσιγάρας), Σκουτελιάς, Αθανασίου (62’ Τζοβάρας).
Ξάνθη: Χατζής, Δημητριάδης, Καλά, Κουτσός, Καραγιαννίδης (57’ Γιουρούκ), Μετετζίδης, Παροτσίδης, Αναστασιάδης, Ανθουλάκης (79’ Τσάκαλος), Χότσκα (69’ Μπλιούμης), Ιωσηφίδης (77’Μαρκοσιάν).