ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

on .

K19

Κ19: ΠΑΣ-Ατρόμητος 2-0

Χρειάστηκε να μείνει με δέκα παίκτες ο ΠΑΣ για να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πάρει τη νίκη 2-0 από τον Ατρόμητο. Σε ένα παιχνίδι που ο δυνατός αέρας δεν άφησε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο τις δύο ομάδες να δημιουργήσουν ευκαιρίες, οι παίκτες του Μάριου Παναγιώτου είχαν καλή απόδοση στο δεύτερο μέρος και δεν φάνηκε καθόλου ότι έπαιζαν με δέκα παίκτες. Όλη η ομάδα στο δεύτερο μέρος έπαιξε φανταστικά δείχνοντας πυγμή και πάθος. Σε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες δεν έχουν να προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο και παρά τον δυνατό αέρα προτιμούσαν να είχαν την μπάλα ψηλά, παρά στο να παίξουν στρωτό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΣ έμεινε με δέκα παίκτες στο 39’ λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Βενετικίδη ο οποίος προ του επιθετικού των φιλοξενούμενων βγήκε εκτός περιοχής και έπιασε τη μπάλα με τα χέρια. Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Αθανασίου με τον Πατσούρα να αποκρούει τη μπάλα. Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ αν και έπαιζε με δέκα παίκτες ανέβασε την απόδοση του κατάφερε να παίξει τη μπάλα κάτω και στο 55’ άνοιξε το σκορ όταν ο Πήλιος εκτέλεσε φάουλ και ο Βασιλάκης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Ο Ατρόμητος έχασε σπουδαία διπλή ευκαιρία στο 62’ με τα σουτ των Τσακίρη και Νιτσάκη απέκρουσε ο Πατσούρας. Στο 77’ ο Γώγος τράβηξε τον Κολυνιάτη με τον διαιτητή να μην δίνει το πέναλτι. Σουτ του Τσακίρη στο 84’ και πάλι ο Πατσούρας απέκρουσε σωτήρια τη μπάλα. Ο ΠΑΣ «κλείδωσε» τη νίκη στο 89’ όταν ο Πήλιος εκτέλεσε κόρνερ και ο Γώγος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Διαιτησία: Φίτσας (Πρέβεζας) ΠΑΣ Γιάννινα: Βενετικίδης, Κάγια, Τάτσης, Γώγος, Βασιλάκης, Λιάσος, Σακκάς (70’ Μπούμπας), Θεοχάρης, Καραμποίκης (84’ Λώλης), Παππάς (43’ Πατσούρας), Πήλιος. Ατρόμητος: Ιωαννίδης, Νταούλιας (71’ Πολίτη), Αθανασίου, Ανδριόπουλος, , Βιταλιώτης, Ξενοπανάγος, Χριστόπουλος, Τσακίρης, Βαγγέλης, Ρούνης (58’ Κολυνιάτης), Ζούνης (58’ Δακτυλίδης).

K17

Κ17: ΠΑΣ-Άρης 1-1

Τον βαθμό της ισοπαλίας πήρε η Κ 17 του ΠΑΣ με την ομάδα του Νίκου Μπαδήμα να αναδεικνύεται ισόπαλη 1-1 με τον Άρη.
Σε ένα παιχνίδι που ο ΠΑΣ είχε αρκετές απουσίες και παρουσιάστηκε κατώτερος προηγούμενων εμφανίσεων μπόρεσε τουλάχιστον να μην ηττηθεί.
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο μόνο δύο καλές στιγμές είχε το πρώτο ημίχρονο στο 37’ ο Γροσδάνης έκανε το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
Ο Άρης έχασε την ευκαιρία στο 40’ όταν ο Δασκαλάκης βγήκε απέναντι από τον Βακαλόπουλο, έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ να αποκρούει τη μπάλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε καλύτερο ποδόσφαιρο με τον Άρη να είναι η ομάδα που πίεζε και στο 48’ ο Καλαιτζίδης εκτέλεσε φάουλ, ο Βασιλόπουλος την κεφαλιά η μπάλα άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 50’ όταν ο Καλαιτζίδης εκμεταλλεύτηκε διπλό λάθος των Βακαλόπουλου και Παππά και με σουτ έκανε το 0-1.
Άμεση ήταν η απάντηση του ΠΑΣ στο 55’ ο Πλατιάς έκανε τη σέντρα και ο Γροσδάνης με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.
Σουτ του Γροσδάνη στο 60’ απέκρουσε τη μπάλα ο Πετανίδης.
Στο 74’ ο Γροσδάνης έκανε τη σέντρα σε κενή εστία δεν πρόλαβε ο Κλεισούρας να κάνει την προβολή και να την στείλει στα δίχτυα.
Σουτ του Γραμμένου στο 77΄η μπάλα λίγο άουτ.
Η μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη χάθηκε στο 94’ με τον Μαρμαρίδη να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Βακαλόπουλου.
ΠΑΣ Γιάννινα: Βακαλόπουλος, Μάκης, Πόγιας, Τσιούτσιος, Ντόντης, Παππάς, Κλεισούρας (92’Κουλούρης), Γροσδάνης, Τασιούλας, Ζώνιος (58’ Ντούκας), Πλατιάς (83’ Λάμα).
Άρης: Πετανίδης, Μαρμαρίδης, Δήμου, Ίννος (89’ Σαλιάρης), Βασιλόπουλος, Πάγκος (65’ Κριμιτζής), Σάιμπερτ, Μέρο, Γραμμένος, Καλαιτζίδης, Δασκαλάκης (90’ Ζησόπουλος).

K15

Κ15: ΠΑΣ-Άρης 1-3

Αν και προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα 1-3 από τον Άρη. Η ομάδα του Μιχάλη Μπόλλου ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξε το σκορ από τα αποδυτήρια μόλις στο 2’ο Τσέλιος με πλασέ έκανε το 1-0. Όμως στο δεύτερο μέρος η αποβολή του Φερεντίνου με δεύτερη κίτρινη κάρτα έφερε τον Άρη σε θέση ισχύος. Στο 54’ ο Άρης ισοφάρισε με ένα όμορφο γκολ του Χατζηιωάννου και αφού πρώτα η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Το 1-2 έγινε στο 56’ με τον Τσιάτσιο να κάνει το σουτ η μπάλα βρήκε σε αμυντικό του ΠΑΣ και κατέληξε στα δίχτυα του Βρακά. Το τελικό 1-3 έγινε στο 69’ όταν ο Ελευθερούλης πήρε τη μπάλα με το χέρι, έκανε το σουτ στέλνοντας την στα δίχτυα.

Διαιτησία: Νέος (Πάνος Σ.-Γεωργίου Β.)

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Αδαμίδης (58’ Ναούμης), Αντωνόπουλος, Μήτσης, Σκαργιώτης (62’ Σάλο), Λεοντίδης, Καφενζής (41’Ζαρκαλής), Τσέλιος, Φερεντίνος, Σκουτελιάς, Σιώζιος (51’ Τζοβάρας).

Άρης: Κυριαζής, Κοτινάκης (51’ Στεφανίδης), Ξανθόπουλος (72’ Συμεωνίδης), Ζάκα, Βακουφτσής, Τσιάτσιος, Παναγίδης (79’ Τανούλης), Κασαπίδης (51’ Ελευθερούδης), Βρέττας (72’ Καραμανλής), Τσέρα, Χατζηιωάννου.