Μόνο νίκη βλέπει ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS ATROMHTOS SHMATA

ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ Σ. ΜΥΡΙΟΥΝΗ
• Αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής του θέλει να κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα παίρνοντας τη νίκη στη σημερινή (7:30 μ.μ.) αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο «Ζωσιμάδες» για την 21η αγωνιστική της Super League.
Η ομάδα της Ηπείρου πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα με τη νίκη της κόντρα στον Παναθηναϊκό, σε συνδυασμό μάλιστα και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, ενώ κόντρα στον Ατρομητο καλείται να εκμεταλλευτεί και πάλι τον παράγοντα της έδρας, αυτή τη φορά απέναντι σε έναν δυσκολότερο και ποιοτικότερο αντίπαλο.
Πολλές οι απουσίες
Απουσίες θα υπάρχουν και στο παιχνίδι με τους Περιστεριώτες και μάλιστα πολλές λόγω τραυματισμών και τιμωριών. Ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει τον τραυματία Σιόντη, ο οποίος υπέστη οστικό οίδημα και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 1,5 μήνα, αλλά και τους τιμωρημένους Κρίζμαν και Σκόνδρα. Ο Κροάτης αποβλήθηκε με κόκκινη από τον πάγκο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά έτσι κι αλλιώς έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο και θα λείψει κι άλλο, ενώ ο Σκόνδρας έχει δηλωθεί στο σημερινό ματς για να εκτίσει ποινή για τη συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών.
Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τους Παμλίδη, Ξύδα και Σεργκελασβίλι που δεν έχουν ξεπεράσει τον τραυματισμό τους και στη χτεσινή προπόνηση συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα. Αντίθετα, επιστρέφει ο Λίλα που εξέτισε με τους «πράσινους» τη μία από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του για τις 7 κίτρινες κάρτες.
Σχετικά με τα πλάνα του Πετράκη, ο Κρητικός τεχνικός δείχνει να βρίσκεται ανάμεσα στο 3-5-2 και το 3-4-3 που έφερε τη νίκη στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Μια πιθανή ενδεκάδα είναι εξής: Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος (Βιδάλ), Κάστρο, Γιάκος, Νικολιάς, Μάνος, Αθανασιάδης.
Διαιτητής ο Σέζος
Ο Αθανάσιος Σέζος από το Κιλκίς ορίστηκε να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο στο Ζωσιμάδες».
Βοηθοί του Σέζου θα είναι οι Χρήστος Μπαλτάς και Ανδρέας Μεϊντανάς από την Αχαΐα, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Ανδριανός από την Αχαΐα. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Αλέξανδρος Τικόζογλου από την Μακεδονία.
Εισιτήρια με 10-15 ευρώ
Ίδιες τιμές με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα ισχύσουν και στο σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, δηλαδή 10 ευρώ στην παλιά σκεπαστή και 15 στη μεγάλη κερκίδα. Όσοι είχαν αποκτήσει πακέτο εισιτηρίων για τα δύο παιχνίδια τα είχαν πάρει σε πιο συμφέρουσες τιμές ανά παιχνίδι. Τα παιδικά εισιτήρια είναι στα 5 ευρώ.
Τα εκδοτήρια του Εθνικού Σταδίου θα λειτουργήσουν σήμερα από τις 12:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα για την πώληση εισιτηρίων.
Πρόστιμο 10.000 ευρώ
Ένα ακόμη τσουχτερό πρόστιμο για την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, η οποία τιμώρησε τη γιαννιώτικη ΠΑΕ με 10.000 ευρώ για την συμπεριφορά των φιλάθλων στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Χωρίς προβλήματα ο Ατρόμητος
Δίχως ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και απουσίες ταξίδεψε στα Γιάννινα ο Ατρόμητος για το σημερινό ματς με τον ΠΑΣ καθώς ο Νταμίρ Κάναντι υπολογίζει όλους τους βασικούς ποδοσφαιριστές του.
Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Βασιλακάκης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ουάρντα, Χατζηισαϊας, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Κόρτ, Κατράνης, Στρούγγης.