Μια μεγάλη αθλητική γιορτή διοργάνωσε ο Α.Ο. Ανατολής

on .

anatoli

• Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ανατολής έκοψαν την πίτα τους για τη νέα χρονιά τα τμήματα Ανδρών, Γυναικών και Υποδομών του Α.Ο. Ανατολής. Παρακολούθησαν δε παρουσιάσεις για θέματα αθλητικής διατροφής από τη διατροφολόγο Ρένα Σύμπα. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ηπείρου Κωνσταντίνος Βρακάς, ο Αντιπεριφερειάρχης αρμόδιος για θέματα αθλητισμού Βασίλειος Γοργόλης, ο Αντιδήμαρχος Ιωαννιτών Δημήτρης Κατηρτσίδης, η Επίτροπος για θέματα Ισότητας του Δήμου Ιωαννιτών Αρετή Τασούλα και ο Συντονιστής Εκπαίδευσης του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ Σίσκος Χρήστος.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ στο χαιρετισμό του συνεχάρη τη Διοίκηση του Α.Ο. Ανατολής για ό,τι έχει καταφέρει να επιτύχει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έδωσε δε συγχαρητήρια στην Ομάδα Ανδρών για την πρωταγωνιστική της παρουσία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΗΠ, ενώ στάθηκε και στη δημιουργία Ομάδας Γυναικών που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Β. Γοργόλης έδωσε μεγάλη έμφαση στον εκπαιδευτικό χαρακτήρα που πρέπει να έχουν οι αθλητικές δραστηριότητες δεδομένου ότι η άθληση πρέπει να διαμορφώνει πρωτίστως χαρακτήρες και τους αυριανούς πολίτες, όπως σημείωσε, ενώ ο Δ. Κατηρτσίδης έκανε μια αναδρομή στην ιστορία του Σωματείου εξαίροντας τον ρόλο και τις προσπάθειες όλων των παλιών Διοικήσεων που έβαλαν το λιθαράκι τους για να είναι ο Α.Ο. Ανατολής το Σωματείο που είναι σήμερα.

Η κ. Τασούλα στάθηκε ιδιαίτερα στη νεοσύστατη Γυναικεία Ομάδα και παρότρυνε τις νεαρές αθλήτριες να προσπαθήσουν για το καλύτερο γιατί εκπροσωπούν όχι μόνο τους εαυτούς τους αλλά και όλες τις γυναίκες, ενώ ο κ. Σίσκος εκφράστηκε με κολακευτικά σχόλια για τη συνεργασία του Δικτύου της ΑΕΚ με τον Α.Ο. Ανατολής, κατατάσσοντας την στις κορυφαίες συνεργασίες του στην Ελλάδα. Τέλος, ο Πρόεδρος του Σωματείου Γιάννης Παΐλας ανέδειξε τους κινδύνους εξάρτησης που ενέχει η υπερβολική χρήση των ηλεκτρονικών συσκευών.