Καταλήγει σε σχήμα σήμερα ο Ι. Πετράκης

on .

PAS PROPONHSH 14 2 19

• Με αλλαγή ώρας λόγω του ισχυρού ανέμου πραγματοποιήθηκε η χτεσινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος σήμερα το πρωί ολοκληρώνει την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ατρόμητο στο Ζωσιμάδες».
Αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τις 12:00 όμως τελικά έγινε στις 15:00 το μεσημέρι, μέσα σε καλό κλίμα και με ανεβασμένη ψυχολογία παικτών και τεχνικού επιτελείου.
Απουσίες θα υπάρχουν και στο παιχνίδι με τους Περιστεριώτες και μάλιστα πολλές, αλλά πλέον υπάρχουν λύσεις και αντικαταστάτες. Ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει τον τραυματία Σιόντη, ο οποίος υπέστη οστικό οίδημα και θα μείνει εκτός για περίπου 1,5 μήνα, αλλά και τους τιμωρημένους Κρίζμαν και Σκόνδρα. Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τους Παμλίδη και Ξύδα που δεν έχουν ξεπεράσει τον τραυματισμό τους και στη χτεσινή προπόνηση συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα. Πιθανότατα εκτός θα μείνει και ο Γεωργιανός Σεργκαλασβίλι, ο οποίος έκανε μεν ατομικό, αλλά και κάποιες ασκήσεις με τη μπάλα, παίρνοντας μέρος σε κάποιο κομμάτι της προπόνησης, όμως το τεχνικό επιτελείο έχει δείξει πολλάκις στο παρελθόν ότι δεν ρισκάρει συμμετοχή παικτών που δεν είναι 100% έτοιμοι.
Το χτεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, στατικές φάσεις και για το τελείωμα διπλό με εξάσκηση στην κυκλοφορία της μπάλας και το transition.
Ο Πετράκης δεν έχει καταλήξει ακόμα στο σύστημα και τη διάταξη και αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στο 3-5-2 και το 3-4-3 που έφερε τη νίκη στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Αν ο Αποστολόπουλος παίξει το πιθανότερο είναι να κατεβάσει τον ΠΑΣ με 3-5-2. Λόγω της τιμωρίας του Σκόνδρα, θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο νεοαποκτηθείς Κάργας μαζί με τους Τζημόπουλο και Μιχαήλ. Η απουσία του Σιόντη ενδεχομένως να φέρει τον Λίλα στα αμυντικά χαφ και να προτιμηθεί αντί του Κάστρο.
Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 12:00 και μετά θα ανακοινωθεί στους παίκτες η αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Διαιτητής ο Σέζος
Ο Αθανάσιος Σέζος από το Κιλκίς ορίστηκε να διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο στο Ζωσιμάδες». Βοηθοί του Σέζου θα είναι οι Χρήστος Μπαλτάς και Ανδρέας Μεϊντανάς από την Αχαΐα, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Ανδριανός από την Αχαΐα. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Αλέξανδρος Τικόζογλου από την Μακεδονία.