Σύσσωμη η οικογένεια του ερασιτέχνη ΠΑΣ έκοψε την πίτα της

on .

eras pas

• Ήταν …μικρή η τεράστια (1.000 και πλέον θέσεων) αίθουσα του CEZARIA για να χωρέσει τη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, η οποία έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και έτσι αθλητές και γονείς, αλλά και οι επίσημοι προσκεκλημένοι, εκτός από την αίθουσα κάλυψαν και το φουαγέ της αίθουσας εκδηλώσεων του φιλόξενου ξενοδοχείου.
Τα τμήματα Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ, Κολύμβησης και Ξιφασκίας ήταν εκεί, αθλητές, προπονητές, παράγοντες, φίλοι, ενώ το παρόν έδωσαν:
Ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη κ.κ. Μάξιμου Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης και φίλος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ.κ. Χρυσόστομος, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Γοργόλης και Καραμπίνας, ο Δήμαρχος Ιωαννιτών κ. Μπέγκας οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιωτίτσας, Νάστος και Γκόλας, ο Γενικός Γραμματέας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κ. Αλέκος Πότσης με ολόκληρο το επιτελείο των γραφείων της ΠΑΕ, ο προπονητής της ΠΑΕ κ. Πετράκης με τους συνεργάτες του κ.κ. Τσαουσιάνη, Αλεξίου και Πλαβούκο, ο γιατρός της ΠΑΕ κ. Ριστάνης και ο φυσιοθεραπευτής κ. Σκόρδος, οι προπονητές της Κ-19 κ. Παναγιώτου, της Κ-17 κ. Μπαδήμας, ενώ ο κ. Μπόλος είχε προσωπικό κώλυμα, αλλά χαιρέτισε την εκδήλωση. Ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ κ. Παλατσίδης με τους συνεργάτες του κ.κ. Ντάνη και Κοντογιάννη, εκπρόσωπος της ΕΠΣΗΠ ο κ. Στέφανος Μιχάλης. Χαιρετιστήριο τηλεγράφημα έστειλε ο βουλευτής Ιωαννίνων κ. Τασούλας.
Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Έλενα Αντωνίου και χαιρέτισε ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Γιώργος Οικονόμου, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά και επιτυχίες σε όλους τους τομείς. Ακολούθησαν βραβεύσεις και χαιρετισμοί από τις αρχές.
Ο πρόεδρος κ. Οικονόμου τίμησε τον χρυσό χορηγό ΒΙΚΟΣ και την πλακέτα παρέλαβε ο εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Πανταζής.
Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του τμήματος Μπάσκετ κ. Μάντζιος τίμησε τον κορυφαίο Ελληνα προπονητή Μπάσκετ κ. Αλεξανδρή, ο οποίος θα είναι επίσημος συνεργάτης στην ανδρική ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ/ΒΙΚΟΣ.
Το μέλος του Δ.Σ. του ερασιτέχνη κ. Τσακανέλης, τίμησε τον υπεύθυνο υποδομών της ΕΠΣΗΠ κ. Δαβή.
Την ανδρική ομάδα μπάσκετ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ’ Εθνική τίμησε ο κ. Αλεξανδρής.
Τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ και την άνοδο στην Α2 Γυναικών τίμησε η ψυχή του τμήματος Μπάσκετ Κώστας Αναστασίου.
Τη νεαρή αθλήτρια της ομάδας, Αγγελίνα Χρηστάκη, για την συμμετοχή της στην Εθνική Παγκορασίδων τίμησε ο επί χρόνια προπονητής της κ. Σιαμέτης.
Την αθλήτρια κολύμβησης Δούμα Μαριάννα για την κατάκτηση Α Πανελλήνιας νίκης στην τεχνική κολύμβηση στα 400 μ. τίμησε ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Καραμπίνας.
Ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γοργόλης τίμησε τον αθλητή Ξιφασκίας Ευάγγελο Παπαιωάννου για την κατάκτηση 2ης θέσης στο κύπελλο ξίφους μονομαχίας Παμπαίδων.
Ο αντιδήμαρχος κ. Γκόλας τίμησε την ομάδα ποδοσφαίρου Νέων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΣΗΠ.
Ο αντιδήμαρχος κ. Νάστος τίμησε την ομάδα ποδοσφαίρου παίδων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΣΗΠ.
Ο αντιδήμαρχος κ, Γιωτίτσας τίμησε την ομάδα ποδοσφαίρου Προπαίδων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΣΗΠ.
Η διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Ιωαννιτών για την αμέριστη υλική και ηθική συμπαράστασή τους στην οργάνωση και ανάπτυξη του σωματείου μας πάντα προς όφελος της αθλούμενης νεολαίας η οποία μεγαλώνει στα τμήματα που διατηρεί ο μεγάλος οργανισμός της Βορειοδυτικής Ελλάδας που λέγεται ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Επίσης, το τμήμα ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Γιώργο Χριστοβασίλη για την οικονομική βοήθειά του στην προμήθεια αθλητικού υλικού έτσι ώστε οι μικροί μας ποδοσφαιριστές να εναρμονιστούν ενδυματικά με την μεγάλη μας ομάδα, αφού από φέτος ντυνόμαστε με αθλητικά ρούχα της εταιρείας ΝΙΚΕ.