Ένας ακόμη «τελικός» για τον ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAO PAS FASH

• Το παιχνίδι με τον Άρη αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος πλέον έχει στρέψει το βλέμμα του στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο «Ζωσιμάδες».

Η ομάδα της Ηπείρου δεν κατάφερε να αποκομίσει βαθμολογικά οφέλη από τα δύο εκτός έδρας παιχνίδι που έδωσε στη Θεσσαλονίκη με αντιπάλους ΠΑΟΚ και Άρη και παρέμεινε καθηλωμένη στους 17 βαθμούς. Πλέον, ο ΠΑΣ καλέιται να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα της έδρας του καθώς ακολουθούν δύο δυνατά παιχνίδια στα Γιάννινα με αντιπάλους τον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο. Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κόντρα στον Άρη είχαν χτες ρεπό, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά στο ΠΕΑΚΙ. Για το παιχνίδι με τους «πράσινους» ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Λίλα, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών για τις επτά κίτρινες κάρτες σε αυτό το ματς και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δύσκολα θα προλάβει και ο Ξύδας που έχει υποστεί θλάση παρότι δίνει αγώνα δρόμου. Αντίθετα, σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων έχει επιστρέψει ο Μιχαήλ και αν δεν αισθανθεί άλλες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, τότε θα υπολογίζεται κι αυτός για το Σάββατο.

Τα εισιτήρια με ΠΑΟ και Ατρόμητο
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έθεσε χτες σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο. Οι φίλαθλοι του ΠΑΣ μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια είτε μεμονωμένα είτε πακέτο σε πιο φτηνή τιμή.
Στο τέλος της ανακοίνωσης της γιαννιώτικης ΠΑΕ απευθύνεται κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα, κάνοντας λόγο για ειδικές συνθήκες και αφήνοντας αιχμές για τις διαιτητικές αποφάσεις στα τελευταία παιχνίδια έχουν αδικήσει τον ΠΑΣ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης εισιτηρίων για την 20η και 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή Ελλάδας 2018-19 με τον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο Αθηνών στο Ε.Σ.Ι. «οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ».
Για τον αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα ισχύσουν οι ακόλουθες τιμές εισιτηρίων για τους φιλάθλους της ομάδας μας
Θύρα 3VIP –> 25€
Θύρες 3-4-6 –> 15€
Θύρες 9-10 –> 10€
Θύρες 6 και 9 Παιδικά –> 5€
Για τον αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ θα ισχύσουν οι ακόλουθες τιμές εισιτηρίων για τους φιλάθλους της ομάδας μας
Θύρα 3VIP –> 25€
Θύρες 3-4-6 –> 15€
Θύρες 9-10 –> 10€
Θύρες 6 και 9 Παιδικά –> 5€
Η ομάδα μας χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου της σε όλες τις ερχόμενες αγωνιστικές, ειδικά με τις συνθήκες που επικρατούν ενάντια στην ομάδα μας στους τελευταίους αγώνες. Για το λόγο αυτό θα διαθέσει πακέτο εισιτηρίων και για τους 2 αγώνες μέχρι την Παρασκευή 08/02/2019 με τις ακόλουθες τιμές:
Θύρα 3VIP –> 40€
Θύρες 3-4-6 –> 20€
Θύρες 9-10 –> 15€
Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων είναι: Τετάρτη 06/02 10:00 – 17:00 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής, Πέμπτη 07/02 10:00 – 17:00 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής, Παρασκευή 08/02 10:00 – 17:00 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής, Σάββατο 09/02 11:00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα στο Ε.Σ.Ι. «οι Ζωσιμάδες», ενώ το ίδιο ωράριο θα ακολουθήσει για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων και για τον επόμενο αγώνα το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων, την ερχόμενη εβδομάδα.