Ήττα για την Προοδευτική στην Καρδίτσα με 0-1

on .

perama gyn

• Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Προοδευτική Περάματος από την Ακαδημία Ελπίδων Καρδίτσας ’94 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής γυναικών.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στη μεγαλύτερη διάρκειά του και οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Οι γηπεδούχες μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχαν την υπεροχή στο πρώτο τέταρτο. Στη συνέχεια όμως η Προοδευτική κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου.
Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν αλλά να μην μπορούν να απειλήσουν με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Όλα αυτά μέχρι το 76ο λεπτό, με την Λατίφη σε εκείνο το χρονικό σημείο να επιχειρεί δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Συμεωνίδη για το 1-0. Η Προοδευτική προσπάθησε να αντιδράσει και πέντε λεπτά αργότερα παραλίγο να τα καταφέρει, η Λατίφη όμως με τάκλιν από πίσω πρόλαβε τη Ράπτη που είχε «οπλίσει» και ήταν έτοιμη να «πυροβολήσει» για το 1-1.
Διαιτησία: Δεληγιάννη (Νάκας-Στάικος)
ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Δ. Κουτσονάσιος): Τσιλίκα, Σίμου, Πίθουλα, Λατίφη, Μάρκου (70’ Σακελλαρίου), Κόλλια (90’ Μάλλιαρη), Τσούκα, Ξάνθη, Επανωμίτη (73’ Χριστοδούλου), Μισερλή, Καταρέλη
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Β. Καλτσής): Συμεωνίδη, Γιωτίτσα, Νικοπούλου, Παπαδημητρίου, Αρσένη, Πελεκούδα, Σκούρου, Ντόκου (78’ Μήττα), Μπάσκα, Μιχαηλίδου (83’ Σιούλα), Ράπτη