Ένα θετικό αποτέλεσμα ψάχνει εναγωνίως ο ΠΑΣ

on .

ARHS PAS SHMATA

• Το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του στη Θεσσαλονίκη δίνει αύριο το απόγευμα (7 μ.μ.) ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Άρη στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 19η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα της Ηπείρου πάλεψε κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την περασμένη Τετάρτη, αλλά ηττήθηκε με 2-1 και παρέμεινε στους 17 βαθμούς. Ο αγωνιστικός «Γολγοθάς» συνεχίζεται με ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, με την έτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον Άρη που επικράτησε με 0-1 της Ξάνθης το βράδυ της Πέμπτης στα Πηγάδια.
Το ευχάριστο για τον Γιάννη Πετράκη είναι ότι υπάρχουν επιστροφές. Τζημόπουλος, Νικολιάς και Αθανασιάδης εξέτισαν την ποινή της μίας αγωνιστικής για κίτρινες κάρτες και θα είναι διαθέσιμοι για το ματς κόντρα στον Άρη. Από την άλλη όμως, θα απουσιάσει ο Κρίμζαν που δηλώθηκε σε αυτό το ματς να εκτίσει ποινή κι αυτός για κίτρινες κάρτες, ενώ εκτός θα μείνουν και πάλι ο Μιχαήλ και ο Ξύδας. Ο αρχηγός του ΠΑΣ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τετρακέφαλο από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ενώ ο Ξύδας έχει υποστεί θλάση και θα λείψει για περίπου δύο εβδομάδες. Απών και ο Αποστολόπουλος, ο οποίος έχει πάρει άδεια για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.
Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ συμπλήρωσαν 7 κίτρινες κάρτες ο Λίλα και 4 ο Σκόνδρας και θα απουσιάσουν στα παιχνίδια με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.
Η προετοιμασία του ΠΑΣ θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί με μια χαλαρή προπόνηση και στη συνέχεια η ομάδα θα αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη. Όσον αφορά τα πλάνα του Πετράκη δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις. Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός θα παρατάξει και πάλι τον ΠΑΣ με 3-5-2. Σίγουρη θεωρείται η επιστροφή των Τζημόπουλου και Νικολιά στο βασικό σχήμα, ενώ θέση στους αρχικούς 11 διεκδικεί και ο Αθανασιάδης.
Μια πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ είναι η εξής: Βελλίδης, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Λίλα, Μπουκουβάλας, Σεργκελασβίλι, Σιόντης, Νικολιάς, Γιάκος, Παμλίδης (Αθανασιάδης), Μάνος.
Διαιτητής ο Κουμπαράκης
Ο Στέφανος Κουμπαράκης από τη Θράκη ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Βοηθοί του Κουμπαράκη θα είναι ο Δημήτρης Σαμοΐλης από την Αθήνα και ο Αντώνης Δίπλαρης από την Καρδίτσα ενώ τέταρτος θα είναι ο Κωνσταντίνος Κάτοικος από την Αθήνα.
Με ανεβασμένη  ψυχολογία ο Άρης
Με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ ο Άρης στο αυριανό παιχνίδι στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Έλληνας τεχνικός πήρε παράταση μετά τη νίκη επί της Ξάνθης στα Πηγάδια με 0-1 καθώς το κλίμα ήταν ιδιαίτερα αρνητικό για εκείνον μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.