Κ19 ΠΑΣ-Ολυμπιακός 2-5

on .

k 19

Βροχή έπεσαν τα γκολ στην αναμέτρηση Κ 19 ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν εύκολα τη νίκη με 2-5.
Ο ΠΑΣ άντεξε μόνο για 15’ εκεί όπου είχε καλή εικόνα, αλλά η ανωτερότητα του Ολυμπιακού μετά το εικοσάλεπτο δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα του Μάριου Παναγιώτου για καμία αντίδραση. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 20’ ο Βοΐλης με ωραία μπαλιά έβγαλε τον Μαρίνο σε πλεονεκτική θέση και εκείνος με κρέμασε τον Πατσιούρα για το 1-0.
Ο ΠΑΣ απείλησε στο 29’ με τον Γώγο να κάνει τη κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου αλλά απέκρουσε τη μπάλα ο Καραργύρης.
Στο 30’ ο ΠΑΣ ισοφάρισε σε 1-1 με το Λιάσο. Άμεση ήταν η αντίδραση του Ολυμπιακού και στο 33’ ο Βοΐλης ήταν και πάλι δημιουργός, με τον Ντουμάνη να δίνει ξανά προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά πέτυχε δύο ακόμη τέρματα στο πρώτο ημίχρονο με τους Φέκκα (38’) και Βοΐλης (41’) ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 1-4.
Το δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έκανε συντήρηση δυνάμεων ωστόσο δεν απειλήθηκε από τον ΠΑΣ. Στο 46’ ο Ντουμάνης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Πατσιούρα. Ο Μπουλάρι στο 69’ πέτυχε το 1-5.
Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΣ ήταν να μειώσει σε 2-5 στο 89’ με τον Παπαδόπουλο.
Διαιτησία: Φίτσας (Φραγκούλης-Κέφης) Πρέβεζας.
ΠΑΣ Γιάννινα: Πατσιούρας, Σακκάς (58' Κάγια), Τάτσης, Γώγος, Βασιλάκης, Λιάσος, Θεοχάρης (87' Νάνος), Μελιγγιώτης (82' Τσούνης), Καραμποίκης, Παπαδόπουλος, Πήλιος.
Ολυμπιακός: Καραργύρης, Τσάβος, Γκοτζαμάνης, Πέιος, Μαρτίνης (64' Γαλούπης), Ξενιτίδης (71' Γλυνός), Νεοφυτίδης, Ντουμάνης, Μαρίνος, Φέκκας, Βοίλης ( 58' Μπουλάρι)