«Καζάνι που βράζει» ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS KERKIDES KAPNOGONA 15 1 19

• Μόνο ήρεμη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΣ Γιάννινα μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ με 0-4, τα... απόνερα της οποίας πλήγωσαν σημαντικά το γόητρο και τη ψυχολογία της ομάδας της Ηπείρου. Το βράδυ της Δευτέρας, για τρίτη φορά τη φετινή χρονιά, είχαμε λαϊκά δικαστήρια μετά το τέλος του αγώνα, αυτή τη φορά όμως όχι έξω από το γήπεδο.

Περίπου 50 οπαδοί του ΠΑΣ κατευθύνθηκαν μετά το τέλος του παιχνιδιού στο ξενοδοχείο που διαμένει η ομάδα πριν τα εντός έδρας παιχνίδια της και συναντήθηκαν με την αποστολή κατά τη στιγμή που παίκτες και προπονητές είχαν βγει από το πούλμαν της ομάδας και επιβιβάζονταν στα αυτοκίνητά τους παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, προκειμένου να ζητήσουν εξηγήσεις για την κάκιστη εμφάνιση και τη συνολική εικόνα φέτος.
Η όλη συνάντηση και συζήτηση ήταν διάρκειας περίπου μίας ώρας και παρότι δεν ξέφυγε σε ακραίες καταστάσεις, είχε περισσότερη ένταση σε σχέση με τις δύο προηγούμενες φορές που οι οπαδοί τα «έψαλλαν» σε παίκτες και προπονητές. Από πλευράς παικτών τον λόγο πήραν ο αρχηγός του ΠΑΣ Αλέξης Μιχαήλ, ο Κλάους Αθανασιάδης και ο Άντι Λίλα. Και οι τρεις παίκτες που μίλησαν με τον κόσμο του ΠΑΣ ζήτησαν συγγνώμη για την αποκαρδιωτική χτεσινή εμφάνιση, ενώ ο αρχηγός του ΠΑΣ έδωσε υπόσχεση ότι η ομάδα θα διορθωθεί και έστω και δύσκολα θα πετύχει την παραμονή στην κατηγορία.
Αναφορικά με τον προπονητή, ο Γιάννης Πετράκης δέχτηκε τα περισσότερα πυρά, με τους συγκεντρωμένους οπαδούς να του καταλογίζουν ότι είναι γαντζωμένος στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και λειτουργεί με την κακή έννοια σαν δημόσιος υπάλληλος. Από την πλευρά του ο Κρητικός τεχνικός ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ευθύνη για την βαριά ήττα, όπως είχε κάνει και λίγο νωρίτερα στη συνέντευξη τύπου, κάτι που δεν δέχτηκαν οι οπαδοί, καταλογίζοντάς του ότι έχει γίνει κουραστική η ανάληψη ευθυνών στα λόγια όταν δεν ακολουθείται με τις ανάλογες πράξεις.
Ο κ. Πετράκης αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στην αγάπη που έχει για τον ΠΑΣ, την πόλη και τον κόσμο και τόνισε ότι έχει μάθει να μην φεύγει από το καράβι όταν αυτό πέφτει πάνω σε φουρτούνες. Σαν έμπρακτη απόδειξη της αγάπης του για τον ΠΑΣ ο Πετράκης ανέφερε την ύπαρξη πρότασης το καλοκαίρι από άλλη ομάδα, την οποία και δεν αποδέχτηκε, με τους οπαδούς όμως να μην το δέχονται ούτε αυτό ως επιχείρημα και να ζητούν την άμεση παραίτησή του.

Μάλιστα ορισμένοι εκ των συγκεντρωμένων οπαδών θύμισαν στον Ρεθυμνιώτη τεχνικό ότι τους είχε υποσχεθεί ότι θα υποβάλλει την παραίτησή του στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής στο δεύτερο φετινό λαϊκό δικαστήριο που είχε στηθεί μετά την ήττα από τη Λάρισα με 2-0, κάτι όμως που δεν συνέβη ή τουλάχιστον δεν δημοσιοποιήθηκε.

Τα εισιτήρια με Ολυμπιακό
Στη διάθεση των φιλάθλων βρίσκονται από χτες τα εισιτήρια του σαββατιάτικου αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό στο «Ζωσιμάδες». Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έχει και σε αυτό το παιχνίδι τις ίδιες τιμές που είχε στον αγώνα με την ΑΕΚ, δηλαδή στα 15 ευρώ στη μεγάλη σκεπαστή και στις θύρες 3,4, 6, ενώ η τιμή είναι στα 10 ευρώ στην παλιά σκεπαστή και στις θύρες 9 και 10.
Όπως και στο παιχνίδι με τον Δικέφαλο έτσι και με τον Ολυμπιακό, η ΠΑΣ Γιάννινα θα κρατήσει κλειστό το πέταλο της θύρας 7 και το παιχνίδι θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών. Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από σήμερα Τετάρτη και μέχρι και την Παρασκευή από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής, από τις 10:00 έως τις 17:00, ενώ το Σάββατο ανήμερα του αγώνα θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια στο «Ζωσιμάδες» από τις 11:00 και μέχρι την έναρξη του παιχνιδιού με τους «ερυθρόλευκους».