Γ’ ΕΘΝΙΚΗ Σερβιανά - Καναλάκι 1-0

on .

SERBIANA KANALAKI 13 1 19

• Με την πλάτη στον τοίχο αγωνίστηκαν τα Σερβιανά στην αναμέτρηση με το Καναλάκι στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την ομάδα του Νίκου Γκούρα να μην έβλεπε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη αφού τα βαθμολογικά περιθώρια στένευαν επικίνδυνα.

Έτσι, οι ποδοσφαιριστές του Θριάμβου έκαναν κατάθεση ψυχής και πήραν μια σπουδαία και πολύτιμη νίκη με 1-0 και σε συνδυασμό με την ήττα του Τηλυκράτη από τον Μακεδονικό Φούφα να βρίσκονται μια ανάσα από το να είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Μπορεί το παιχνίδι ποιοτικά να μην πρόσφερε πολλά πράγματα στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν, αλλά αυτό διόλου δεν ένοιαζε τους γηπεδούχους οι οποίοι πήραν αυτό που ήθελαν.
Αριστοτεχνικά στημένη από τον Νίκο Γκούρα η ομάδα του Θρίαμβου Σερβιανών δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο του αγώνα μιας και η πρώτη τελική προς την εστία του Αρχοντάκη έγινε στις καθυστερήσεις.
Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν εκμεταλλευτεί το δώρο που έκανε ο βοηθός διαιτητή κ. Παπαλαζάρου με την υπόδειξη προς τον διαιτητή για πέναλτι σε πέσιμο του Νικολάου, όμως ο Αρχοντάκης απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Φέτσης.
Ο Θρίαμβος ήταν αυτός που άνοιξε στην πρώτη καλή στιγμή του ματς το σκορ στο 21’ όταν ο Διαμανντόπουλος εκτέλεσε φάουλ η μπάλα έφτασε στον Ηλία που έκανε τη σέντρα και ο Βραχνός σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 38’ με τον Μπλέτσα να βρίσκεται σε θέση βολής απέναντι από τον Ραχιώτη όμως έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 44’ ο βοηθός Παπαλαζάρου υπέδειξε πέναλτι σε πέσιμο του Νικολάου (ο διαιτητής ο οποίος ήταν κοντά στη φάση είχε δείξει να συνεχιστεί ο αγώνας), την εκτέλεση του ανέλαβε ο Φέτσης όμως ο Αρχοντάκης απέκρουσε εντυπωσιακά.
Ο Θρίαμβος στο 69’ είχε δοκάρι σε σουτ του Κωσταμένα, ενώ στο 75’ ο Διαμαντόπουλος έκανε σουτ από τριάντα μέτρα αναγκάζοντας τον Ραχιώτη σε εντυπωσιακή επέμβαση.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 93’ με τον Νόνα να κάνει το σουτ όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.
Διαιτησία: Στεφάνου (Τίκας-Παπαλαζάρου) Θεσπρωτίας.
Θρίαμβος Σερβιανών: Αρχοντάκης, Πάσχος, Διαμαντόπουλος, Πολυχρόνης (66’ Κωσταμένας), Βραχνός, Πάκος, Τσιαφίτσας (86’ Γιωτάκης), Μούτσιος, Μπλέτσας, Ηλίας (76’ Ριστάνης), Τσουμάνης (86’ Μουζακίτης).
Αχέρων Καναλακίου: Ραχιώτης, Ζδράβος, Βασιλειάδης, Φράγκος, Πάνος, Κώστας, Βασιλείου (55’ Γούλας), Κούσης (88’ Νόνας), Φέτσης (69’ Τζίμας), Νικολάου (78’ Λουκούνης), Τσαγκαλίδης.