«Πάνοπλος» ο ΠΑΣ υποδέχεται την ΑΕΚ

on .

PAS PROPONHSH 11 1 19

• Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ το απόγευμα (7:30 μ.μ.) της Δευτέρας στο «Ζωσιμάδες» για την 16η αγωνιστική, την πρώτη του δευτέρου γύρου της Super League, στο πρώτο από τα τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος που θα δώσουν οι Ηπειρώτες.

Η ομάδα της Ηπείρου βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, τρεις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και τους ΟΦΗ και Λαμία. Ο ΠΑΣ έχει μπροστά του τρία σερί εντός έδρας παιχνίδια με αντιπάλους ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Απόλλωνα Σμύρνης για το πρωτάθλημα και θα επιδιώξει τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών.
Η προετοιμασία των Ηπειρωτών συνεχίστηκε χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα χτες, με μοναδικό «αγκάθι» το γεγονός ότι η ομάδα δεν μπορεί να προπονηθεί στο ΠΕΑΚΙ και στο προπονητικό της κέντρο, αλλά διαρκώς αναζητά λύσεις σε πλαστικά γήπεδα. Χτες επιλέχθηκε το πλαστικό γήπεδο της Ανατολής και εκεί πραγματοποιήθηκε η προπόνηση, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης σε υποομάδες, ασκήσεις με κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και οικογενειακό δίτερμα με έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη.
Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Νικολιάς, ο τραυματισμός του οποίου στο ματς με τον Πανιώνιο αποδείχτηκε ελαφρύς, όπως και ο Αποστολόπουλος που απουσίαζε από την προπόνηση της Πέμπτης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν χτες οι Παμλίδης και Μπουκουβάλας, μαζί με τον Βιδάλ. Οι δύο πρώτοι για προληπτικούς λόγους και δεν τίθεται θέμα απουσίας τους την Δευτέρα, σε αντίθεση με τον νεαρό Βραζιλιάνο, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ και χτες έκανε θεραπεία μαζί με τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας Φίλιππο Σκόρδο.
Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων έχει μπει και ο Λέο μετά την πολύμηνη απουσία του λόγω της χειρουργικής επέμβασης που έκανε και πλέον εξαρτάται από τον Γιάννη Πετράκη και το τεχνικό επιτελείο αν θα μπει στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ. Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός δεν συνηθίζει να ρισκάρει με συμμετοχή παικτών που δεν είναι 100% έτοιμοι για συνθήκες αγώνα, όμως ο Γάλλος δείχνει να βρίσκεται σε ολοένα και καλύτερη κατάσταση και ανεβάζει στροφές.
Η προετοιμασία του ΠΑΣ θα συνεχιστεί σήμερα με προπόνηση στις 12:00 και θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή την ίδια ώρα, ενώ στη συνέχεια ο Πετράκης θα αποφασίσει για το ποιοι θα είναι στην αποστολή και ποιοι θα μείνουν εκτός.

Διαιτητής ο Κουμπαράκης
Ο Στέφανος Κουμπαράκης, διαιτητής με καταγωγή από τη Σύρο αλλά στο δυναμικό της ΕΠΣ Θράκης, ορίστηκε από την ΚΕΔ να διεθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ.
Βοηθοί του Κουμπαράκη θα είναι ο Γιώργιος Χατζηνάκος από τη Δράμα και ο Χρήστος Τζιώτζιος από τη Θράκη ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Κοτσάνης από τη Δράμα, που είχε κάνει τα εγκληματικά λάθη εναντίον του ΠΑΣ στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιώργιος Τάπραντζης από την Αιτωλοακαρνανία.

Τα εισιτήρια με ΑΕΚ
Για ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα δείχνει ότι έχει αλλάξει άρδην την τιμολογιακή της πολιτική.
Έτσι μετά τα παιχνίδια με Λεβαδειακό, ΟΦΗ και Πανιώνιο, υπάρχουν μειώσεις στις τιμές και στα λεγόμενα εμπορικά ματς μιας καθώς η γιαννιώτικη ΠΑΕ θέλει να φέρει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο για να στηρίξει τους παίκτες στην προσπάθεια τους για παραμονή στην κατηγορία. Οι τιμές είναι στα 15 ευρώ στη μεγάλη κερκίδα, δηλαδή τις θύρες 3,4 και 6 και στα 10 ευρώ στην παλιά σκεπαστή, θύρες 9 και 10, ενώ τα παιδικά εισιτήρια έχουν τιμή στα 5 ευρώ.
Η προπώληση των εισιτηρίων σήμερα Σάββατο θα γίνει από τις 10:00 έως τις 15:00 στα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής, ενώ τη Δευτέρα θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια στο «Ζωσιμάδες» από τις 12:00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Με ΠΑΟΚ εκτίει ο Αθανασιάδης
Τις τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης και δηλώθηκε να απουσιάσει από το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, κόντρα δηλαδή στην πρώην του ομάδα.
Όπως έγινε γνωστό, το παιχνίδι με τον Δικέφαλο του Βορρά στο γήπεδο της Τούμπας θα γίνει την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στις 17:15, ενώ σε αυτή την αναμέτρηση έχουν δηλωθεί να εκτίσουν και οι Τζημόπουλος και Νικολιάς.
Ένας ακόμα παίκτης που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες, ο Στέφανος Σιόντης, θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στα Γιάννινα για την 17η αγωνιστική.