Μετ' εμποδίων η προετοιμασία του ΠΑΣ λόγω χιονιού και «Σοφίας»!

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Η επέλαση του χιονιά από το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων δημιούργησε πολλά προβλήματα και στην προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του παιχνιδιού Κυπέλλου με τον Πανιώνιο την ερχόμενη Τρίτη στο «Ζωσιμάδες».
Το καιρικό φαινόμενο που ονομάστηκε «Σοφία» και η πυκνή χιονόπτωση που έφερε στα Γιάννινα είχαν σαν αποτέλεσμα να καλυφθούν τα πάντα από το χιόνι και έτσι η χτεσινή προπόνηση ήταν αδύνατον να διεξαχθεί στο ΠΕΑΚΙ που ήταν σε λευκό φόντο.
Προκειμένου να μην χαθεί τελείως η χτεσινή προπόνηση ο Γιάννης Πετράκης και οι ποδοσφαιριστές πήγαν στο νέο κλειστό γυμναστήριο του ΠΕΑΚΙ και πραγματοποίησαν εκεί προπόνηση σε κλειστό χώρο.
Ατομικό στο γυμναστήριο έκαναν οι Τζημόπουλος και Περιστερίδης, ενώ ο Λέο συμμετείχε στην προπόνηση δείχνοντας έτσι ότι επανέρχεται σιγά-σιγά από τον τραυματισμό του που τον κράτησε αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικών χώρων.
Απών και χτες ο Ουκρανός Κούζικ και όπως όλα δείχνουν η καθυστέρηση στην επιστροφή του μάλλον έχει να κάνει με το μέλλον του στην ομάδα της Ηπείρου.
Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 12:00, ωστόσο παραμένει άγνωστο αν θα γίνει σε γήπεδο ποδοσφαίρου. Ενδεχομένως να προτιμηθεί κάποιος χώρος και πάλι ή καποιο πλαστικό γήπεδο.

Τέλος στην αποχή των διαιτητών
Την απόφαση να σταματήσουν την αποχή τους και να ξαναπιάσουν την σφυρίχτρα και τα σημαιάκια πήραν χτες το απόγευμα έπειτα από ψηφοφορία οι Έλληνες διαιτητές και οι βοηθοί της Super League, μετά τη δίωρη συνάντηση που προηγήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ.
Όπως έγινε γνωστό, οι ψήφοι ήταν 42-31, ποσοστό 58% δηλαδή, υπέρ της άρσης της αποχής.
Το ποσοστό της άρσης της αποχής ήταν μεγαλύτερο στους διαιτητές και το αποτέλεσμα ήταν οριακό, δείγμα ότι αυτά που ειπώθηκαν στα γραφεία της ΕΠΟ, δεν έπεισαν, κυρίως τους βοηθούς διαιτητές.
Την ερχόμενη εβδομάδα λοιπόν, θα γίνουν κανονικά οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας ενώ το διήμερο 12-13 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί κανονικά το πρωτάθλημα της Super League.
Εκκρεμεί όμως, ποια αγωνιστική θα διεξαχθεί μετά την προσφυγή του Ολυμπιακού στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης της Λίγκας να διεξαχθεί η 15η αγωνιστική που είχε αναβληθεί.
Οι "ερυθρόλευκοι" ζητούν να γίνει η 16η αγωνιστική, πρώτη του δευτέρου γύρου. Η προσφυγή θα συζητηθεί μεθαύριο Δευτέρα.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ