Επιστρέφουν στις προπονήσεις σήμερα οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα

on .

pas

• Σε ρυθμούς προπονήσεων επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την πενθήμερη άδεια που έδωσε σε όλους ο προπονητής Γιάννης Πετράκης προκειμένου να περάσουν τα Χριστούγεννα με τις οικογένειες τους.
Το 2019 θα μπει για τον ΠΑΣ με πολλά δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια αφού θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις 8 Ιανουαρίου όπου θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο για το κύπελλο Ελλάδος και ακολούθως θα πάει στην Τούμπα όπου θα δώσει το εξ΄ αναβολής παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (12-13/1), στη συνέχεια θα παίξει εντός με ΑΕΚ και Ολυμπιακό και τέλος θα κλείσει ο μήνας Ιανουάριος με τη ρεβάνς του αγώνα με τον Πανιώνιο.
Όπως καταλαβαίνει κανείς είναι ένας «διαβολικός» μήνας για τη γιαννιώτικη ομάδα η οποία καλείται να ξεπεράσει τον εαυτό της για να πάρει βαθμό η βαθμούς από τους αντιπάλους της μιας και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη θέση στο βαθμολογικό πίνακα.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τους παίκτες να παίρνουν άδεια ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και να επιστρέφουν και πάλι στις 2 Ιανουαρίου.

Κοντά στην απόκτηση Σουηδού μπακ
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του καλοκαιριού δεν ήταν και ο ιδανικός για την ομάδα του ΠΑΣ, αφού οι παίκτες που αποκτήθηκαν δεν έδωσαν αυτά που περίμενε ο Γιάννης Πετράκης και ήδη οι Κακούμπα και Μυστακίδης αποτελούν παρελθόν.
Ωστόσο ίσως αυτούς τους δύο να ακολουθήσουν και άλλοι μιας και ο προπονητής του ΠΑΣ θέλει να κάνει το ξεσκαρτάρισμα προκειμένου η ομάδα να προχωρήσει στην ενίσχυση της.
Ήδη όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη Σουηδία είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του αριστερού μπακ Σίμον Στράντ, ενώ βρίσκεται και σε αναζήτηση μέσου.

Με τη 15η αγωνιστική ξαναρχίζει η Super League
Με τη 15η αγωνιστική θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super Legaue στις 12,13 και 14 Ιανουαρίου όπως αποφάσισε στο χθεσινό Δ.Σ. η διοργανώτρια αρχή.
Οι ομάδες αποφάσισαν να μη γίνει εμβόλιμη αγωνιστική (κατά παράβαση του κανονισμού ο οποίος αναφέρει ρητά ότι πρέπει να γίνει εμβόλιμη αγωνιστική), αλλά όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα να διεξαχθεί η 15η αγωνιστική η οποία είχε αναβληθεί λόγω της αποχής που είχαν αποφασίσει οι διαιτητές για τον ξυλοδαρμό του Τζήλου.
Έτσι ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει στις 12-13 η 14 του μήνα εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής (οι μέρες και οι ώρες των αγώνων δεν έχουν οριστεί ακόμη):
ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
Ολυμπιακός - ΑΕΛ
ΟΦΗ - Ατρόμητος
ΑΕΚ - Λεβαδειακός
Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός
Ξάνθη - Άρης
Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης
Λαμία - Απόλλων Σμύρνης