Κ17 Ξάνθη-ΠΑΣ 0-0

on .

k 17

Πολύτιμη ισοπαλία απέσπασε η Κ 17 του ΠΑΣ Γιάννινα στην Ξάνθη σε ένα παιχνίδι που δεν είχε να δείξει πολλά πράγματα από πλευράς ευκαιριών.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο με τον ΠΑΣ να είναι αρκετά βελτιωμένος, αλλά καμία ομάδα δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες ώστε να επιτευχθεί κάποιο γκολ. Στον ΠΑΣ κρατάνε τόσο την καλή εμφάνιση όσο και το βαθμό της ισοπαλίας στην προσπάθεια που κάνουν ώστε να περάσει η ομάδα στα play-off αν και ακόμη έχει πολύ δρόμο μπροστά της. Ξάνθη: Κοτσάκης, Τοροσιάν (58′ Αλή), Μανίσογλου, Νιαζήφογλου, Τσιεγγελίδης, Ισαακίδης, Δημητριάδης (46′ Γκαρνέτας), Κοτόπουλος, Τσιτσεκίδης, Μολώνης (72′ Ασήμογλου), Τσιπούρας. ΠΑΣ Γιάννινα: Ψεύτης, Μάκης, Πόγιας, Τσιούτσιος, Ντόντης, Παππάς, Κλεισούρας (71’ Κύρκος), Ντούκας (55’ Πλατιάς), Λέκκας (64’ Λώλης), Ζώνιος (52’ Τασιούλας), Δημητρέλος (90’ Ζιάβρος)

Κ15 Ξάνθη-ΠΑΣ 2-0

Μ ε ήττα έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Κ 15 του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού έχασε 2-0 στην Ξάνθη από την τοπική ομάδα.
Ο ΠΑΣ θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ όταν στο 25’ κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Τσέλιος αλλά ο Χατζής απέκρουσε τη μπάλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γήπεδούχοι πίεσαν την ομάδα του Μιχάλη Μπόλλου και κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ με τους Ανθουλάκη (50’) και Πατήρα (78’) και πήραν τη νίκη.
Ξάνθη: Χατζής, Δημητριάδης, Μαρκοσιάν, Γιουρούκ, Καραγιαννίδης (60′ Τυριάκης), Μετεντζίδης, Παροτσίδης (79′ Τσάκαλος), Αναστασιάδης, Ανθουλάκης, Πατήρας (79′ Μπλιούμης), Ιωσηφίδης.
ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Αδαμίδης, Ναούμης (78' Αντωνόπουλος), Σκαργιώτης, Μήτσης (65' Χρήστου), Λεοντίδης, Τσέλιος (78' Τζιάλλας), Ζαρκαλής, Σάλο (58' Αθανασίου), Φερεντίνος, Σιώζιος (67' Τζοβάρας).