Οδυνηρή ήττα για την Προοδευτική Περάματος

on .

PROODEYTIKH

Την ήττα με 1-3 γνώρισε η Προοδευτική Περάματος από την Αγία Παρασκευή στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής γυναικών.
Το πρώτο ημίχρονο δεν έκρυβε ιδιαίτερες συγκινήσεις, αφού και οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε δυνατές μονομαχίες και δεν απείλησαν ιδιαίτερα τις αντίπαλες εστίες. Μοναδικό «μελανό» σημείο ο τραυματισμός της Παπαδημητρίου στο 30’, έπειτα από χτύπημα που δέχτηκε από αντίπαλο, ένας τραυματισμός που δεν της επέτρεψε να συνεχίσει στο παιχνίδι και μοιραία αντικαταστάθηκε λίγα λεπτά αργότερα.
Στην επανάληψη η Αγία Παρασκευή κυριάρχησε και με μεγάλες πρωταγωνίστριες τις Καμαριανού και Παρμαξή έφτασε σε μια εύκολη νίκη.
Για να συμβεί όμως αυτό χρειάστηκε τα ανατραπούν οι αριθμητικές ισορροπίες στο παιχνίδι, καθώς στο 57ο λεπτό η Γιωτίτσα υπέπεσε σε πέναλτι και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Μπορεί η Συμεωνίδη να αντέδρασε σωστά και πέφτοντας στην αριστερή της γωνία να απέκρουσε το πέναλτι της Καμαριανού, ωστόσο το γκολ για τις φιλοξενούμενες ήρθε τρία λεπτά αργότερα, όταν σε παράλληλο προς την εστία γύρισμα της μπάλας από την Καμαριανού, η Νικοπούλου στην προσπάθειά της να απομακρύνει την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας της για το 0-1.
Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα στη συνέχεια, ειδικά από τη στιγμή που η Παρμαξή με σουτ έξω από την περιοχή και αφού η μπάλα κόντραρε σε σώμα αντιπάλου έκανε στο 65’ το 0-2, ωστόσο ένα υπέροχο γκολ της Βοΐλα στο 72’ με ψηλοκρεμαστό «κεραυνό» έξω από την περιοχή έφερε τη μείωση του σκορ σε 1-2 και αναπτέρωσε τις ελπίδες των γηπεδούχων για κάτι καλό.
Το κακό όμως για την Προοδευτική τρίτωσε στο 76’, όταν η Μιχαλοπούλου έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ «έγραψε» το τελικό 1-3. Τα λεπτά που απέμεναν είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα και η μόνη καλή στιγμή που προέκυψε ήταν ένα σουτ της Ράπτη στο 88’, το οποίο εξουδετέρωσε με δυσκολία η Δασκαλοπούλου.
Διαιτησία: Φίτσας (Κέφης-Γκαρτζονίκας)
Προοδευτική Περάματος (Β. Καλτσής): Συμεωνίδη, Γιωτίτσα, Αρσένη, Σκούρου, Νικοπούλου, Παπαδημητρίου (36’ λ.τρ. Ντόκου), Μπάσκα (82’ Τσιούρη), Υφαντή (65’ Πελεκούδα), Σιούλα (59’ Ράπτη), Μιχαηλίδου, Βοΐλα
Αγ. Παρασκευή (Γ. Γιαννόγλου): Δασκαλοπούλου, Γατή, Μπριασούλη, Μπάδα, Βιτούλα, Πέιου, Μιχαλοπούλου (87’ Ανδριοπούλου), Τζιτζικά (50’ Παρμαξή), Πρίφτη (77’ Τασιοπούλου), Καμαριανού, Παπαμήτρου (66’ Μαϊδιώτη).