ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

on .

K19 PAS PANIONIOS 16 12 18

Κ20: ΠΑΣ - Πανιώνιος 3-0

Αν και το παιχνίδι ξεκίνησε με 15’ καθυστέρηση μιας και ο διαιτητής αμφιταλαντεύτηκε αν θα έπρεπε να διεξαχθεί το ματς λόγω του ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν γεμάτος νερά και η μπάλα δεν κυλούσε, ωστόσο το ματς ξεκίνησε κανονικά με τον ΠΑΣ να παίρνει τη νίκη με 3-0.
Φυσικά οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ήταν ήρωες που κατάφεραν να τελειώσουν αυτό το παιχνίδι με τον ΠΑΣ να έχει καλή απόδοση, να πετυχαίνει τρία γκολ και να έχει δύο δοκάρια.
Από την άλλη πλευρά ο Πανιώνιος θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 4’ όταν ο Αγγέλης με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πατσιούρα.
Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στο 4’ όταν μετά από σέντρα του Νάουμετς ο Πήλιος με πλασέ έκανε το 1-0.
Στο 6’ σέντρα του Κάγια προβολή του Καραμποΐκη η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.
Νέο δοκάρι για τον ΠΑΣ στο 8’ με τον Γώγο να εκτελεί φάουλ ο Νίκας απέκρουσε τη μπάλα και αυτή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 35’ κεφαλιά του Γρίβα η μπάλα λίγο άουτ.
Διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 48’ με τον Πήλιο να κάνει το σουτ ο Νίκας απέκρουσε τη μπάλα, αυτή έφτασε στον Νάουμετς που σε κενή εστία πλάσαρε άουτ.
Στο 55’ εκτέλεση φάουλ του Γώγου απέκρουσε ο Νίκας.
Το 2-0 έγινε για τον ΠΑΣ στο 61΄με τον Μπούμπα να κάνει το σουτ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Λιάσος την έστειλε στα δίχτυα.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 65’ ο Λιάππης.
Διαιτησία: Κωστούλας.
ΠΑΣ Γιάννινα: Πατσιούρας, Κάγια, Τάτσης, Γώγος, Βασιλάκης, Λιάσος, Μπούμπας, Θεοχάρης, Καραμποΐκης (61’ Λιάππης), Νάουμετς (76’ Σακκάς), Πήλιος (80’ Γεωργούλας).
Πανιώνιος: Νίκας, Ιωαννίδης, Μπουσάι, Αγγέλης, Σεμερτζάκης (61’ Ευθυμιάδης), Μπρέγκλι, Γρίβας, Ρέτσος (65’ Νομικός), Οικονόμου (46’ Δαυίδης), Ζώτος, Τζανετής.

K17 ARHS PAS 16 12 18

Κ17: Άρης - ΠΑΣ 2-0

Δείχνοντας το κακό της αγωνιστικό πρόσωπο η Κ17 υπέκυψε στην ανωτερότητα του Άρη γνωρίζοντας την ήττα 2-0 και παράλληλα ο Άρης με αυτή τη νίκη έπιασε τον ΠΑΣ στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν από την αρχή του αγώνα, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους και γρήγορα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 16' με πλασέ του Γραμμένου.
Ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να απειλήσει τους γηπεδούχους τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο πλην μιας φάσης με τον Κλεισούρα να έχει δοκάρι.
Η ομάδα του Άρη κατάφερε να σφραγίσει τη νίκη της στο 78' με τον Δασκαλάκη ο οποίος έκανε το τελικό 2-0.
Άρης: Παρίσης, Παπανίκος, Δήμου (85' Βολονάκης), Κατσουλίδης, Τσαπικούνης, Πάγκος (85' Σιούτας), Μαρμαρίδης (75' Σάιμπερτ), Κριμιτζάς (75' Σάλιαρης), Γραμμένος (71' Δασκαλάκης), Καλαϊτζής, Ζησόπουλος.
ΠΑΣ Γιάννινα: Βακαλόπουλος, Πεπόνης (46’ Μάκης), Ντούκας (79’ Κυρτζόγλου), Τσιούτσιος, Ντόντης, Ζιάβρος (54’ Κύρκος), Κλεισούρας (73’ Τασιούλας), Πλατιάς, Λέκκας, Ζώνιος (68’ Δημητρέλος), Πόγιας.

K15 ARHS PAS 16 12 18

Κ15: Άρης - ΠΑΣ 2-1

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα Κ15 του Άρη, καθώς επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης του ΠΑΣ Γιάννινα, στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Τριανδρίας, για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ15 της Super League.
Ο ΠΑΣ πάλεψε στα ίσα απέναντι στον Άρη και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 27' με γκολ του Χατζηιωάννου κατάφερε να ισοφαρίσει στο 34’ με τον Σάλο. Όμως, ο Άρης πήρε τη νίκη με γκολ που πέτυχε στο 65' ο Παναγίδης.
Άρης: Κυριαζής (45' λ.τρ. Ζίφκας), Στεφανίδης, Συμεωνίδης (75' Ελευθεριάδης), Καραμανλής (55' Τάλκα), Βακουφτσής, Τσιάτσιος, Βρεττός (60' Ζωγράφος), Κοτινάκης, Παναγίδης, Λιτζερινός (50' Τσέρα), Χατζηϊωάννου.
ΠΑΣ Γιάννινα: Συμεωνίδης, Αδαμίδης (72’ Χρήστου), Ναούμης (75’ Αντωνόπουλος), Μήτσης (65’ Αθανασίου), Σκαργιώτης, Λεοντίδης, Τσέλιος, Ζαρκαλής, Σάλο (60’ Τζοβάρας), Σκουτελιάς (53’ Βλαχόπουλος), Σιώζιος.