Σήμερα καταλήγει σε σχήμα και ενδεκάδα ο Ι. Πετράκης

on .

PAS

• Στη σημερινή προπόνηση, που έχει οριστεί για τις 11 το πρωϊ, ο Γιάννης Πετράκης θα καταλήξει στο σχήμα και στους έντεκα που θα ξεκινήσουν στο αυριανό κρίσιμο από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανιώνιο.
Η μοναδική σίγουρη απουσία είναι αυτή του τιμωρημένου (από κάρτες) τερματοφύλακα Μάρκου Βελλίδη, τη θέση του οποίου κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Ν. Μιχαήλ, που έτσι μετά το κύπελλο θα κάνει ντεμπούτο και στο πρωτάθλημα.
Στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη είναι και ο Άντι Λίλα που εξέτισε την ποινή του. Πρόθεση του προπονητή του ΠΑΣ είναι να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές, οι οποίες είναι δύσκολο να προβλεφθούν αφού χθες στο δίτερμα μπέρδεψε τις ενδεκάδες. Αυτό βέβαια δεν ολοκληρώθηκε καθώς ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός αναγκάστηκε να το διακόψει λόγω των τραυματισμών του Ντόλοβατς και του Ξύδα από την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και μπροστά στον κίνδυνο να σημειωθεί και κάποιος άλλος τραυματισμός. Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης και ταχύτητας, ενώ οι δύο ενδεκάδες που παρατάχθηκαν στο δίτερμα αποτελούνταν από τους:
Πράσινοι: Μιχαήλ Ν., Αποστολόπουλος, Τσικάρσκι, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Λίλα, Νικολιάς, Αθανασιάδης, Λουκίνας, Βιδάλ και Ξύδας.
Μπλε: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Ντόλοβατς, Μιχαήλ, Ευαγγέλου, Σιόντης, Κούζικ, Γιάκος, Μυστακίδης, Αθανασιάδης και Κρίζμαν.
Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Λεό και Περιστερίδης.

Ο Τζοβάρας με Ηρακλή
Ο Γεώργιος Τζοβάρας από την Φθιώτιδα ορίστηκε διαιτητής στον αγώνα Κυπέλλου Ηρακλής – ΠΑΣ που θα γίνει την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 19.30 στο Καυτατζόγλειο στάδιο Θεσσαλονίκης.
Βοηθοί του ορίστηκαν οι Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Ράιχανρτ Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής).
Τέταρτη διαιτητής η Ελένη Αντωνίου (Ανατολικής Αττικής) και παρατηρητής διαιτησίας ο Εμμανουήλ Ταπατζάς.