ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

on .

K19

Κ19: Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ 2-0

Με 2-0 ηττήθηκε η ομάδα της Κ19 από την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης, στο μεταξύ τους παιχνίδι στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα.
Παρόλο την καλή εμφάνιση και τις ευκαιρίες που έχασαν στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πήγαν στα αποδυτήρια όντας πίσω στο σκορ από το 16’ με 1-0 με γκολ που πέτυχε ο Τζίμας. Από τα αξιοσημείωτα του πρώτου ημιχρόνου είναι ο δυνατός αέρας που φυσούσε καθ’ όλη την διάρκεια του ημιχρόνου, δυσκολεύοντας αρκετά τις προσπάθειες και των 22 ποδοσφαιριστών.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για την ομάδα του ΠΑΣ μιας και αμέσως μετά την σέντρα ένα τραγικό λάθος της άμυνας των Ηπειρωτών έδωσε την ευκαιρία στον Αλμπάνη να κάνει το 2-0 και ουσιαστικά να «κλειδώσει» τη νίκη για τους Αρκάδες.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε να αντιδράσει αλλά όλες οι προσπάθειες σταματούσαν στον Τσίφτση ή περνούσαν λίγο άουτ.
Στο 73’ ο ΠΑΣ έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει στο σκορ και να μπει ξανά στο παιχνίδι όμως το πέναλτι που εκτέλεσε ο Καραμποΐκης απέκρουσε ο Τσίφτσης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσίφτσης, Καρδάρης, Kumantey, Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος, Τανουσάι, Φωτόπουλος, Alagbe, AliBaba, Τζίμας, Αλμπάνης
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Παναγιώτου): Βενετικίδης, Kaja, Τάτσης (75’ Μελιγγιώτης), Γώγος, Βασιλάκης, Τσούνης, Μπούμπας, Θεο­χά­ρης (70’ Παππάς), Καραμποΐκης, Λιάππης (88’ Γιωτάκης), Naumets.

K17

Κ17: ΠΑΣ-Λάρισα 2-1

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες χωρίς όμως να μπορούν να πετύχουν κάποιο γκολ.
Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 56’ με τον Κλεισούρα, ενώ στο 68’ ο Τσιούτσιος με πλασέ «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του Νίκου Μπαδήμα. Η Λάρισα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 στις καθυστερήσεις με σουτ του Τέλιου.
ΠΑΣ Γιάννινα: Ψεύτης, Πεπόνης (46' Ντούκας), Πόγιας (85' Κύρκος) Τσιούτσιος, Ντόντης, Παππάς, Κλεισούρας, Πλατιάς (64' Κυρτζόγλου), Λέκκας, Ζώνιος (76' Δημητρέλλος) Τασιούλας (46' Μάκης).
Λάρισα: Βασιλάκος, Μπουζούκης, Τσατσέλας, Ταμπόσης, Τέλιος, Σούμπασης, Γώγος (30' Τοτάι), Σταύρος (63' Κορτσάρι) Τσουμάνης, Μιλτιάδης, Κερίμ.