Πήρε το ντέρμπι ο ΑΟΙ 28-20 την Καστοριά

on .

HANDBALL

• Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής ο Α.Ο. Ιωαννίνων φιλοξένησε στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΝΚΙ την ομάδα της Καστοριάς με την οποία ισοβαθμούσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο ντέρμπι της αγωνιστικής.
Οι Γιαννιώτες δείχνοντας χαρακτήρα πήραν το ματς με 28-20, πιάνοντας κατά διαστήματα πολύ καλή απόδοση και ιδιαίτερα σφιχτή άμυνα. Μάλιστα η διαφορά θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη αν η απειρία της νεανικής ομάδας των Γιάννη Καραμπίνα και Απόστολου Τικμανίδη δεν τους οδηγούσε σε πολλά αβίαστα λάθη, τρία χαμένα πέναλτι και σωρεία χαμένων ευκαιριών. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η δυναμική παρουσία των φιλάθλων του ΑΟΙ, οι οποίοι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Διοίκησης, γέμισαν τις κερκίδες του ΕΑΝΚΙ και με τις φωνές τους «έσπρωξαν» τους παίκτες του ΑΟΙ στη νίκη.
Με την επικράτηση επί της Καστοριάς, ο Αθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων αναρριχήθηκε μόνος πρώτος και αήττητος στον βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας, βάζοντας, απ’ ότι φαίνεται, ψηλά τον πήχη και τη φετινή αγωνιστική χρονιά.
Τα πεντάλεπτα: 3-2, 4-3, 4-4, 7-5, 10-7, 14-9 (ημίχρονο) 14-11, 16-12, 19-13, 24-15, 26-17, 28-20 (τελικό)
Οι συνθέσεις:
Α.Ο. Ιωαννίνων: (Γ. Καραμπίνας – Α. Τικμανίδης): Μόσχος Ν. (1), Βέργος Κ. (3), Γότσης Γ. (9), Τζελέπης Δ. (4), Κυλινδρής Β., Βέργος Ι., Βέλλιος Α. (1), Χριστακόπουλος Κ. (4), Γκρουΐδης Β. (2), Ζιώγος Α., Σήτας Ν., Γκρουΐδης Λ., Ντέρος Γ., Τσολίγκας Θ. Σήτας Κ.(4).
* * *
Την ερχόμενη Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου, ο Α.Ο. Ιωαννίνων ταξιδεύει στην Κοζάνη όπου θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, η οποία φιγουράρει στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος σε ακόμα ένα δυνατό ματς.