Βαθμούς στην Τρίπολη «ψάχνει» ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

ASTERAS TRIPOLHS PAS

ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ Σ. ΜΥΡΙΟΥΝΗ

• Ένα ακόμα καθοριστικό παιχνίδι με ομάδα που βρίσκεται κοντά του στον βαθμολογικό πίνακα δίνει σήμερα το απόγευμα (5:15 μ.μ.) ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 13η αγωνιστική της Super League.
Η ομάδα της Ηπείρου βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς, εκεί όπου «συγκατοικεί» με την ομάδα της Λαμίας, ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε του πρώτου γύρου.
Ο σημερινός αντίπαλος του ΠΑΣ βρίσκεται σε ανοδική πορεία μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Η ομάδα της Τρίπολης πέρασε νικηφόρα με 0-2 από τη Λιβαδειά και έκανε το «δύο στα δύο» με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο της, μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Λάρισας.
Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το σημερινό παιχνίδι κύλησε με δύο αγωνιστικά προβλήματα. Το πρώτο είναι γνωστό και αφορά τον Ντόλοβατς, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα από την προηγούμενη εβδομάδα. Το δεύτερο αφορά τον Αποστολόπουλο, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις από τα ράμματα που έκανε στο πόδι και θα αποφασιστεί την ύστατη ώρα η συμμετοχή του στο παιχνίδι, αν και βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για την Τρίπολη. Από το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Λίλα, ο οποίος δηλώθηκε σε αυτό το παιχνίδι να εκτίσει την ποινή του για τις τέσσερις κίτρινες κάρτες.
Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα ταξίδεψε χτες το πρωί οδικώς για την Τρίπολη και στη συνέχεια η ομάδα προπονήθηκε σε γήπεδο της περιοχής της Αρκαδίας.
Αναφορικά με το βασικό σχήμα ο Πετράκης ανακάτεψε πολλές φορές μέσα στη βδομάδα την «τράπουλα», θέλοντας να κρατήσει κρυφά τα πλάνα του. Το πιθανότερο είναι ο Ρεθυμνιώτης να παρατάξει τον ΠΑΣ με διάταξη 4-3-3 και δυο-τρεις αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ. Μια πιθανή ενδεκάδα είναι η εξής: Βελλίδης, Αποστολόπουλος (Τσικάρσκι), Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Σιόντης, Νικολιάς, Βιδάλ, Ξύδας (Αθανασιάδης), Παμλίδης, Κρίζμαν.
Διαιτητής ο Κομίνης
Ο Γιώργος Κομίνης από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστέρα στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».
Η ΚΕΔ εισάκουσε τα δικαιολογημένα παράπονα του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς πολλοί από τους πρωτάρηδες διαιτητές που ορίστηκαν στα παιχνίδια του, όπως ο Λάμπρου και ο Κοτσάνης, τα έκαναν... μαντάρα κι έτσι αποφάσισε να οριστεί ένας αν μην τι άλλο έμπειρος και διεθνής διαιτητής στο σημαντικό παιχνίδι με την Τρίπολη. Βοηθοί του Κομίνη θα είναι ο Μιχάλης Παπαδάκης από το Ηράκλειο και ο Ιωάννης Καραγκιζόπουλος από την Ημαθία. Τέταρτος θα είναι ο Βασίλειος Φωτιάς από την Πέλλα και παρατηρητής διαιτησίας ο Αθανάσιος Νικολακόπουλος από την Αθήνα.
Νέα συνάντηση  Χριστοβασίλη-Περέιρα
Νέα συνάντηση με τον επικεφαλής της ΚΕΔ Μέλο Περέιρα, θα έχει την προσεχή Τρίτη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Χριστοβασίλης, μετά από επιθυμία του και με αντικείμενο μια επικοδομητική συζητήση για τη διαιτησία του πρωταθλήματος.
Χωρίς Ιγκλέσιας ο Αστέρας
Με τρεις απουσίες ποδοσφαιριστών, εκ των οποίων η σημαντικότερη είναι του Ιγκλέσιας, θα υποδεχτεί σήμερα το απόγευμα τον ΠΑΣ ο Αστέρας Τρίπολης.
Η ομάδα της Αρκαδίας ολοκλήρωσε χτες το απόγευμα την προετοιμασία της, με τον προπονητή Γιώργο Παράσχο να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Τριανταφυλλόπουλου αλλά και των τραυματιών Ιγκλέσιας και Ματρικάρντι. Ο Ιγκλέσιας ταλαιπωρείται από διάταση στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού, ενώ παρόμοιο πρόβλημα στον δικέφαλο έχει και ο Ματρικάρντι.