Το Νησί έκανε την έκπληξη, αποκλείοντας την Κατσικά

on .

KYPELLO ERASITEXNON 14 11 18

Πραγματοποιήθηκαν, χθες, οι αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ, καθώς δεν αναδείχθηκε κάποιο παιχνίδι ισόπαλο για να διεξαχθεί η ρεβάνς στην έδρα της φιλοξενούμενης ομάδας. Έτσι, προέκυψαν και τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης που θα διεξαχθεί σε διπλούς αγώνες τον Φεβρουάριο του 2019.
Ο Αγροτικός Αστέρας θα αντιμετωπίσει τον Θρίαμβο Σερβιανών, σε ένα παιχνίδι που θα ξυπνήσει μνήμες από τον περσινό τελικό του θεσμού αλλά και από αυτόν του Super Cup.
Στο έτερο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης, η Α.Ε Μικρασιατών θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Αετό Νήσου.
Ο περσινός νταμπλούχος στις διοργανώσεις της ΕΠΣΗΠ Θρίαμβος Σερβιανών στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι φέτος στη φυσική του έδρα, έκαμψε την αντίσταση του Αγροτικού Καστρίτσας με σκορ 3-1. Ο Ηλίας στο 17’ έκανε το 1-0, ο Πότσης ισοφάρισε στην εκπνοή του πρώτου μέρους σε 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά ο Θρίαμβος με δυο προσωπικά τέρματα του Τσιαφίτσα στην επανάληψη έφτασε στο τελικό σκορ.
Σαν σε προπόνηση, ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά επικράτησε με το ευρύ 5-1 του Αετού Χαροκοπίου και προκρίθηκε άνετα στα ημιτελικά. Για τους γηπεδούχους πέτυχε χατ τρικ ο Παππάς, δυο τέρματα σημείωσε ο Παπαρούνας, ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε για το τελικό 5-1 ο Τάτσης. Η ομάδα του Θανάση Χαρίση είχε και τέσσερα δοκάρια(τρία με Παπαρούνα και ένα με Μπενέκο).
Εκεί που ήρθαν τα πάνω - κάτω και σημειώθηκε η μεγάλη έκπληξη στα προημιτελικά ήταν στο Νησί. Η ομάδα του Μανώλη Σκούφαλη προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με γκολ του Αντωνίου, έχασε καλές ευκαιρίες, είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού αλλά μέσα σε τρία λεπτά ο Αετός Νήσου έφερε τούμπα το ματς και με τέρματα που σημείωσαν στο 67’ ο Κονδύλης και στο 69’ ο Στογιάννης πήραν ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.
Τέλος, στην αναμέτρηση που έγινε στο «Στάθης Τσανακτσής» η Α.Ε Μικρασιατών ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του ΑΠΟΕΛ και με σκορ 0-2 έκλεισε θέση στα ημιτελικά.
Τα γκολ για την ομάδα του Γιώργου Θρασκιά σημείωσαν στο 19’ ο Γιάννης Ναυρόζογλου και στο 28’ ο Σιουκουλάνη.
• Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Θρίαμβος Σερβιανών - Αγροτικός Καστρίτσας 3-1, ΑΠΟΕΛ - Α.Ε Μικρασιατών 0-2, Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά - Χαροκόπι 5-1, Νησί - Θύελλα Κατσικά 2-1.
• Τα ζευγάρια στα ημιτελικά: Αγροτικός Άνω Καλαμά - Θρίαμβος Σερβιανών, Α.Ε Μικρασιατών - Αετός Νήσου.