Απόλυτη στήριξη σε Ι. Πετράκη από τον Γιώργο Χριστοβασίλη

on .

PETRAKHS PAS

• Την στήριξη του στο πρόσωπο του Γιάννη Πετράκη αλλά και του υπόλοιπου τεχνικού επιτελείου διεμήνυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον προπονητή της ομάδας.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ δεν το συζητάει καν για αλλαγή προπονητή και έχει εμπιστοσύνη στον Κρητικό τεχνικό, παρά την κακή πορεία της ομάδας στις 10 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και τις φωνές όσων ζητούν την απομάκρυνσή του.
Ο Τζουμερκιώτης παράγοντας του ΠΑΣ μάλιστα έχει την ίδια άποψη με τον Πετράκη για την κακοδαιμονία και την ατυχία και πιστεύει ότι το...κουμπί θα γυρίσει και η ομάδα θα ανεβεί βαθμολογικά τις επόμενες αγωνιστικές.
Άλλωστε τη δεδομένη χρονική στιγμή οι επιλογές ελεύθερων προπονητών είναι πολύ περιορισμένες και ορισμένες περιπτώσεις είναι αμφιλεγόμενες. Η ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης στη Λαμία ήταν το κύκνειο άσμα του Σάββα Παντελίδη στην ομάδα της Τρίπολης και πλέον την τεχνική ηγεσία των Αρκάδων ανέλαβε ο Γιώργος Παράσχος.
Ο Σάββας Παντελίδης δεν θα μείνει άνεργος όμως για ούτε μια μέρα καθώς χτες αργά το βράδυ αναμένονταν στη Θεσσαλονίκη και θα είναι όπως όλα δείχνουν ο αντικαταστάτης του Πάκο Ερέρα στον πάγκο του Άρη
Παρά τη δεδομένη στήριξη του Χριστοβασίλη στον Πετράκη, τα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Λεβαδειακό και ΟΦΗ είναι ιδιαιτέρως κρίσιμα για το μέλλον του Κρητικού τεχνικού στα Γιάννινα.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ