Συνεχίζει αήττητος ο ΠΑΣ!

on .

PAS BEROIA

• Χωρίς να πιάσει τα συνηθισμένα υψηλά στάνταρ απόδοσης, ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει αήττητος την πορεία του προς την Β’ Εθνική κερδίζοντας και χθες το απόγευμα την μαχητική ομάδα της Βέροιας με 69-63.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο και με σφιχτή άμυνα κατάφερε να χτίσει από νωρίς μια διαφορά την οποία και διατήρησε σε διψήφια επίπεδα με το τέλος του δεκαλέπτου, παρόλο που ένας από τους βασικούς του παίκτες ο Πάτρας χρεώθηκε από νωρίς με δυο φάουλ και αναγκάστηκε να αποσυρθεί στον πάγκο.
Πάνω-κάτω ίδια ήταν η εικόνα και στο δεύτερο δεκάλεπτο με τους παίκτες του Θωμά Κωστόπουλου να είναι ιδιαίτερα εύστοχοι από μέση και μακρινή απόσταση. Από την πλευρά τους, οι παίκτες της Βέροιας προσπαθούσαν να είναι κοντά στο σκορ χωρίς όμως να προβληματίζουν ιδιαίτερα τους Γιαννιώτες.
Στο τρίτο δεκάλεπτο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε άρδην με τους Ημαθιώτες να είναι ιδιαίτερα εύστοχοι έξω από την γραμμή των 6,75 και μάλιστα τις περισσότερες φορές υπό πίεση. Οι παίκτες του Κωστόπουλου έμοιαζαν αποδιοργανωμένοι με πολύ κακές επιλογές στην επίθεση και σωρεία χαμένων βολών δίνοντας την δυνατότητα στην ομάδα της Βέροιας να κλείσει το τρίτο δεκάλεπτο όντας πίσω μόνο με πέντε πόντους 53-48.
Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο όμως μίλησε η κλάση και η εμπειρία του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Πανάρας και Πάτρας με συνεχόμενα καλάθια αποκατέστησαν την «τάξη» και κλείδωσαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Τα δεκάλεπτα: 24-11, 39-25, 53-48, 69-63
ΠΑΣ Γιάννινα: Γεωργίου 16(2), Πανάρας 15(2), Τσίρμπας-Αναγνώστου 3(1), Πρέντζας 8(1), Καραγκιολίδης 11(2), Μάντζιος Π. 1, Μάντζιος Δ. 2, Πάτρας 12, Πανταζής, Πιστιόλης, Γιωτάκης 1.
Βέροια: Τρομπούκης, Ουσούλτσογλου 11(1), Στοΐτσης 3(1), Γκάνας 12(4), Βλάχος 4, Μαυρίδης 13(1), Καραδήσογλου 4, Κασαμπάλης 11, Ιωαννίδης, Καραθανάσης 3(1), Χατζηλαμπρινός, Χαραλαμπίδης.