Μετ’ εμποδίων η προετοιμασία του ΠΑΣ για το παιχνίδι της Λάρισας

on .

PAS SHMA

• Επιχείρηση ανασύνταξης δυνάμεων βρίσκεται σε εξέλιξη στον ΠΑΣ Γιάννινα μετά το νέο σταβοπάτημα και την εντός έδρας ισοπαλία με τη Λαμία καθώς ακολουθούν τρία κομβικά παιχνίδια με Λάρισα, Λεβαδειακό και ΟΦΗ.
Είναι δεδομένο ότι τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουν φέρει τη ψυχολογία της ομάδας στο ναδίρ και το άγχος των παικτών ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές στο παιχνίδι με τους Λαμιώτες.
Η ομάδα της Ηπείρου χρειάζεται μια νίκη για να ξεκολλήσει από την ουρά της βαθμολογίας, καθώς βρίσκεται στην 12η θέση με μόλις 7 βαθμούς μετά από 9 αγωνιστικές. Θα την επιχειρήσει κόντρα στην ΑΕΛ του Αλέξη Κούγια το Σάββατο στη Λάρισα στις 17:15. Ένα ακόμα κομβικό παιχνίδι πριν τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος, Ένα θετικό αποτέλεσμα στη Λάρισα θα μπορούσε να επαναφέρει την ηρεμία στο στρατόπεδο του ΠΑΣ.
Η προετοιμασία των Ηπειρωτών για το ματς κόντρα στους Λαρισαίους ξεκίνησε χτες με προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ μετά το ρεπό της Δευτέρας, με το τεχνικό επιτελείο να έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Συγκεκριμένα, οι Μυστακίδης, Βιδάλ και Νικολιάς αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα τραυματισμών προερχόμενα από το ματς με τη Λαμία, μαζί με τους Μπουκουβάλα, Κρίζμαν που συνεχίζουν να απουσιάζουν από τον κανονικό ρυθμό προπόνησης.
Αν στους παραπάνω προσθέσει κανείς και τους γνωστούς τραυματίες Λέο και Περιστερίδη, ο αριθμός των τραυματιών ανεβαίνει στους 7 και ο ΠΑΣ Γιάννινα θυμίζει...νοσοκομείο ενόψει Λάρισας.

Χωρίς οπαδούς στη Λάρισα ο ΠΑΣ
Για ακόμα μια χρονιά ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παίξει στη Λάρισα χωρίς την παρουσία οπαδών του. Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατέθεσε σχετικό αίτημα, κάτι που έτσι κι αλλιώς δεν θα γίνονταν δεκτό από την ΑΕΛ του Κούγια, η οποία δεν παραχωρεί εισιτήρια σε καμία φιλοξενούμενη ομάδα.
Ο μεγαλομέτοχος της λαρισινής ομάδας έχει τα δικά του μπλεξίματα με τους οργανωμένους της ΑΕΛ με ανακοινώσεις, δημοσιοποίηση ονομάτων κτλ και δεν θα έδινε σε καμία περίπτωση τη συγκατάθεσή του να βρεθούν και οπαδοί του ΠΑΣ στο γήπεδο.