Ιδρύει Ακαδημία Μπάσκετ ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Καλπάκι!

on .

PAS GIANNINA VIKOS

• Σε μια αξιοπρόσεχτη κίνηση προέβη η διοικούσα επιτροπή του ΠΑΣ Γιάννινα ΒΙΚΟΣ, ιδρύοντας την δική της ακαδημία στο Καλπάκι!
Αντιπροσωπεία του Συλλόγου μετέβη στην περιοχή του Δήμου Πωγωνίου (Καλπάκι, Παρακάλαμο, Δολιανά, Δελβινάκι), όπου και παρουσίασε σε γονείς και αθλητές το σχέδιο και το όραμά του για την ανάπτυξη του αθλήματος μέσω δημιουργίας Ακαδημιών.
Η αντιπροσωπεία αποτελούμενη από άτομα της Διοικούσας Επιτροπής και αθλητές της Ανδρικής και της Γυναικείας ομάδας του Συλλόγου συναντήθηκε και με τις τοπικές αρχές του Δήμου προεξέχοντος του Δημάρχου Πωγωνίου κ. Καψάλη.
Οι προπονήσεις θα διεξάγονται στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Πωγωνίου στο Καλπάκι και Υπεύθυνος Ακαδημιών του παραρτήματος ορίζεται ο κ. Ντιναλέξης Κων/νος.
Οι Ακαδημίες απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 4-16 ετών, που θέλουν να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και να μυηθούν στα μυστικά του.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα, συνεπής για μία ακόμη φορά και στο κοινωνικό του πρόσωπο, στηρίζοντας το έργο της Κιβωτού του Κόσμου, προτίθεται να «φιλοξενεί» στις Ακαδημίες του τα παιδιά της Κιβωτού παρέχοντας σε αυτά δωρεάν προπονήσεις. Παράλληλα, προσπαθώντας να βοηθήσει και στην καλύτερη ένταξη των παιδιών μεταναστών στην εκεί περιοχή, βρίσκεται σε επαφή με τις δομές φιλοξενίας του Δήμου Πωγωνίου και τους υπευθύνους του Υπουργείου, ώστε να γνωρίσουν και τα παιδιά των μεταναστών από κοντά το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.
• Για εγγραφές και πληροφορίες για τις Ακαδημίες Μπάσκετ του Π.Α.Σ. στο παράρτημα Καλπακίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Υπεύθυνο κ. Ντιναλέξη Κων/νο στο τηλέφωνο 6949-787197.
Πάντως, σύμφωνα και με την ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής, η ίδρυση Ακαδημιών και εκτός Λεκανοπεδίου θα συνεχιστεί και σε άλλο Δήμο του νομού Ιωαννίνων.