Κατσικά και Αγρ. Αστέρας «καθάρισαν» στα ντέρμπι

on .

KASTRITSA KOSMHRA 24 10 18

• Ενδιαφέροντα παιχνίδια περιελάμβανε το «μενού» της Γ’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ, με τις οκτώ ομάδες που προκρίθηκαν να μπαίνουν στην κλήρωση για τα προημιτελικά την ερχόμενη Τετάρτη 31/10.
Η Θύελλα Κατσικά και ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά ήταν οι νικήτριες ομάδες στους «πρόωρους τελικούς». Στο «Στάθης Τσανακτσής» οι Χουλιαράδες προηγήθηκαν στο σκορ με τον Κακαράντζα, ωστόσο η ομάδα του Μανώλη Σκούφαλη με δυο τέρματα του Βλάχου στο 28’ και στο 78’πήρε την πρόκριση.
Στο γήπεδο του Παρακαλάμου, ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά πέρασε στα προημιτελικά, επικρατώντας της Θύελλας Ελεούσας με 1-0 με γκολ του Παππά. Παράπονα για τη διαιτησία είχαν μετά το τέλος του αγώνα οι φιλοξενούμενοι.
Θέση για τα προημιτελικά έκλεισε και ο Αετός Νήσου, νικώντας τη Ζωοδόχο με 3-0, χάρη στα τέρματα που πέτυχαν οι Γκόντζος, Μπίλης και Στογιάννης.
Ο Θρίαμβος Σερβιανών πέρασε από το Μέτσοβο με το ευρύ 0-4, με τα γκολ της ομάδας του Νίκου Γκούρα να σημειώνουν οι Τσιαφίτσας, Μπλέτσας, Κωσταμένας και Μελιγγιώτης.
Ματς για γερά νεύρα ήταν αυτό που διεξήχθη στην Καστρίτσα, με τον τοπικό Αγροτικό να κάνει την ολική ανατροπή κόντρα στην Κοσμηρά και να παίρνει την πρόκριση. Χατ-τρικ πέτυχε ο Μπισέλας για τους γηπεδούχους, ενώ για την Κοσμηρά οι Νιτσιάκος και Νάκιας.
Η Α.Ε. Μικρασιατών επικράτησε με 2-1 των Κραψητών Καππαδόκων. Ο Μπαλαντάνης πέτυχε τα δυο γκολ της ΑΕΜ, ενώ ο Ευθυμίου μείωσε για τους φιλοξενούμενους.
Δυο παιχνίδια κρίθηκαν, τέλος, στη ρώσικη ρουλέτα. Στο Χαροκόπι, ο Αετός απέκλεισε την Πίνδο Κόνιτσας με 5-4 στα πέναλτι, ενώ ο ΑΠΟΕΛ με 5-6 στη διαδικασία των πέναλτι εκτός έδρας το Ροδοτόπι.

Τα αποτελέσματα
Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά - Θύελλα Ελεούσας 1-0, Νησί - Ζωοδόχος 3-0, Καστρίτσα - Κοσμηρά 3-2, Χαροκόπι - Πίνδος Κόνιτσας 1-1 (5-4 πέναλτι), Ροδοτόπι - ΑΠΟΕΛ 0-0 (5-6 πέναλτι), Μέτσοβο - Θρίαμβος Σερβιανών 0-4, Α.Ε. Μικρασιατών - Κραψήτες Καππαδόκες 2-1, Χουλιαράδες - Θύελλα Κατσικάς 1-2.
ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ