ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

on .

K19

Κ19: ΠΑΣ-Παναιτωλικός 1-0

Επιστροφή στις νίκες για την Κ 19 του ΠΑΣ Γιάννινα η οποία επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού με ένα γκολ που σημειώθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, αλλά ο καταλογισμός του ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους φιλοξενούμενους.
Ο Παναιτωλικός στο πρώτο ημίχρονο είχε την εδαφική υπεροχή και είχε ευκαιρίες για να κάνει το 0-1 με τους Αλ Ομπισάτ (15’, 37’), Σκόνδρα (32’), Καββαδία (43’).
Από πλευράς ΠΑΣ είχαμε μια καλή ευκαιρία στο 40’ με τον Καραμποίκη και στο 44’ με τον Πήλιο που και στις δύο φορές απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού.
Στο 50’ ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι μιας και ο διαιτητής Κωστούλας μπερδεύτηκε και αντί να δώσει επιθετικό φάουλ σε χέρι που έκανε ο Νάουμετς είδε χέρι αμυντικού του Παναιτωλικού δίνοντας πέναλτι ξεσηκώνοντας δικαιολογημένα θύελλα διαμαρτυριών από τους φιλοξενούμενους χωρίς όμως να αλλάξει η απόφαση.
Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Παπαδόπουλος κάνοντας το 1-0.
Ο Παναιτωλικός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 75’ για το 1-1 όταν ο Φυτόπουλος εκτέλεσε φάουλ η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, έφτασε στον Διγκόζη που έκανε το σουτ όμως και πάλι η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.
Διαιτησία: Κωστούλας (Μάνος-Παπαδημητρίου). Άρτας
ΠΑΣ Γιάννινα: Βενετικίδης, Μπούμπας, Τάτσης, Γώγος, Βασιλάκης, Λιάσος, Ντόλοβατς, Νάουμετς (72’ Θεοχάρης), Καραμποίκης (60’ Νάνος), Παπαδόπουλος (82’Λιάππης), Πήλιος.
Παναιτωλικός: Καλαντζής, Τσιαντής, Φραντζέσκος (70’ Πανταζής), Σκόνδρας (61’ Διγκόζης), Καββαδίας, Φυτόπουλος, Ντόβας, Γιαννιώτης, Γρηγοριάδης, Αλ Ομπισάτ, Μπακαδήμας.

K17

Κ17: ΠΑΣ Γιάννινα- Άρης 2-2

Αν και προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 με τον Άρη για την 7η αγωνιστική στο παιχνίδι που έγινε χθες το μεσημέρι στο Epirus Sport.
Έτσι, η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα σπατάλησε την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Παναιτωλικό και έτσι βρίσκεται στην τρίτη θέση με 11 βαθμούς.
Το ματς απέκτησε ρυθμό από τα πρώτα λεπτά. Μόλις, στο 5’ η Κ17 του ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Λώλη από τον Τσιάτρη. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Γροσδάνης για το 1-0. Στο επόμενο λεπτό, ο Βακαλόπουλος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια τη μπάλα σε κεφαλιά του Γραμμένου, ενώ έδιωξε τη μπάλα σε σουτ του Σάιμπερτ. Στο 20’ ο Πόγιας σούταρε με τον Παρίση να αποκρούει, ενώ στο 29’ ο τερματοφύλακας του Άρη απέκρουσε τη μπάλα σε εκτέλεση φάουλ του Γροσδάνη. Το 2-0 για την ομάδα του Νίκου Μπαδήμα έγινε στο 40’, όταν ο Λέκκας από δεξιά έσπασε τη μπάλα στον Ζώνιο και αυτός την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0. Στην επανάληψη, ενώ θα περίμενε κανείς να διατηρήσει το προβάδισμα ο ΠΑΣ, ο Άρης ήταν αυτός που άνεβασε στροφές και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση μέσα σε δεκατρία λεπτά. Αρχικά μείωσε στο 55’ με τακουνάκι του Ζησόπουλου ύστερα από σέντρα του Πάγκου σε 2-1και ισοφάρισε στο 68’ με σουτ στην κίνηση του Σάιμπερτ.
Στο μεσοδιάστημα των δυο τερμάτων του Άρη, ο ΠΑΣ είχε ευκαιρία με τον Κλεισούρα που πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 70’ ύστερα από μπαλιά του Λώλη, ο Λέκκας έκανε το σουτ με τη μπάλα να κοντράρει να καταλήγει κόρνερ. Στο 86’ οι φιλοξενούμενοι είχαν φάση με τον Παπανίκο να σουτάρει και τον Βακαλόπουλο να αποκρούει σε κόρνερ.
Διαιτησία: Σιντόρης (Λιαμίρας- Ράπτης) Θεσπρωτίας
ΠΑΣ Γιάννινα (Ν. Μπαδήμας): Βακαλόπουλος, Μάκης, Πόγιας (72’ Περβανάς), Ζιάβρος (80’ Τσιούτσιος), Ντόντης, Παππάς (65’ Πλατιάς), Κλεισούρας (78’ Δημητρέλος), Γροσδάνης, Λέκκας, Ζώνιος,(92’ Κύρκος), Λώλης.
Άρης (Κ. Καζάνας): Παρίσης, Μαραμαρίδης, Δήμου, Κατσουλίδης, Τσαπικούνης, Πάγκος (84’ Βολανάκης), Σάιμπερτ, Σάλιαρης (46’ Δασκαλάκης), Τσιάτρης (46’ Ζησόπουλος), Καλαϊτζής (87’ Ίννος), Γραμμένος (65’ Παπανίκος).
Ν. ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ

K15

Κ15: ΠΑΣ Γιάννινα- Άρης 1-2

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Κ 15, ο ΠΑΣ Γιάννινα συνάντησε τον Άρη, γνωρίζοντας την ήττα με 1-2 τελικό αποτέλεσμα, χάνοντας το τρίποντο της νίκης μέσα σε δύο λεπτά.
Το πρώτο μέρος βρήκε την ομάδα του Μιχάλη Μπόλου να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να ανοίγει το σκορ αρκετά νωρίς, μόλις στο 8΄ όταν από το κόρνερ του Τσέλιου η μπάλα βρέθηκε στην περιοχή με τον Τζοβάρα να την στέλνει στα δίχτυα με το κεφάλι.
Στο 22΄ο Σκουτελιάς στόχευσε το κάθετο δοκάρι του Κυριαζή.
Στο 47΄ ο Σάλο με δυνατό σουτ, δεν κατάφερε να νικήσει τον Κυριαζή, ενώ στο 57΄ χάθηκε διπλή ευκαιρία για την ομάδα του ΠΑΣ, με τον Κυριαζή να λέει ‘’όχι’’ αρχικά στην κεφαλιά του Λεοντίδη και στην συνέχεια στο σουτ του Ζαρκαλή. Κι ενώ οι «μπλε» πίεζαν, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν μέσα σε δύο λεπτά να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να πανηγυρίσουν την δεύτερη νίκη τους στο Πρωτάθλημα, συγκεκριμένα στο 70΄ έπειτα από αδράνεια της άμυνας ο Τσιάτσιος από κοντά έκανε το 1-1 και στο 72΄ ο Κοτινάκης με κεφαλιά, έπειτα από το κόρνερ του Χατζηϊωάννου, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτησία: Τζόβας (Πάνος Σ. – Αγόρας)
ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Αδαμίδης, Αντωνόπουλος, Λεοντίδης (72΄Καφενζής), Τερροβίτης, Τσέλιος, Ζαρκάλης, Σκουτελιάς, Σάλο, Τζοβάρας (77΄ Αθανασίου), Σιώζος (57΄Φερεντίνος).
Άρης: Κυριαζής, Λιτζερινός, Συμεωνίδης, Καραμανλής (60΄Τάλκα), Βακουφτσής, Τσιάτσιος, Στεφανίδης (57΄ Ζίφκας), Τυροβούζης (41΄ Αφεντίτσας), Χατζηϊωάννου, Καραγκιοζάκης (60΄Παναγίδης), Βρεττάς (41΄Κοτινάκης).
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΙΩΛΟΥ